علائم خماری شیشه، علائم اعتیاد به شیشه چیست؟

توسط علی قائم‌مقامی
این مقاله توسط علی قائم‌مقامی ترجمه شده است.

علائم خماری یا نشانه های بعد از ترک متامفتامین یا شیشه می تواند در افراد مختلف متفاوت باشد. علائم خماری شیشه و عوارض جانبی ترک شیشه به چندین عامل بستگی دارد؛ از جمله اینکه فرد چه مدت زمانی  از شیشه استفاده می کرده، میزانی که شیشه استفاده می کرده، چند وقت یک بار مصرف میکرده، مرتب مصرف می کرده یا خیر و اینکه آیا مشغول استفاده از مواد دیگر بوده (اعتیاد به مواد دیگر داشته) یا خیر.

ترک شیشه فرایند دشواری است؛ اما با در نظر گرفتن عوارض ترک شیشه روی بدن و روان، می‌توان متوجه شد که ترک، تلاش ارزشمندی است. در این مطلب به بررسی عوارض و علائم خماری شیشه می‌پردازیم.

فهرست مطالب
  • علائم خماری شیشه چیست؟

    علائم اولیه خماری شیشه که حدوداً دو هفته طول می کشد (علائم خماری شیشه در کوتاه مدت) عبارتند از:

    • دهیدراته شدن (کم آبی بدن)
    • سردرد
    • درد عضلانی و گرفتگی
    • تغییرات اشتها
    • میل شدید به مواد مخدر
    • روان پریشی
    • خستگی
    • اضطراب
    • بی‌خوابی

    What is addiction treatment like

    نشانه های ترک اعتیاد شیشه در درازمدت عبارت است از:

    • افسردگی
    • خواب نامنظم
    • میل به مصرف مجدد مواد مخدر
    • اضطراب
    • مشکلات شناختی و ذهنی

    علاوه بر این، سایر فاکتورها مانند روشی که برای مصرف ماده مخدر شیشه استفاده می شود، می تواند بر ترک آن تأثیر بگذارد. افرادی که شیشه را تزریق می کنند، معمولاً روند طولانی تر و شدیدتر ترک را نسبت به افرادی که تزریق نمی‌کنند، تجربه می کنند.

    علائم و نشانه های ترک و خماری شیشه می تواند شامل موارد زیر باشد:

    همان طور که در مطلب ترک شیشه چند روز طول میکشد به طور کامل شرح داده شد، ترک شیشه زمانبر و سخت، اما شدنی است. بهتر است افراد با علائم و نشانه های خماری شیشه بعد از ترک کنار بیایند و کمی رنج را تحمل کنند تا به شیرینی بازگشت به زندگی عادی و به دور مواد مخدر برسند.

    پزشک خوب به شما کمک میکند بهترین روانشناسان را در کوتاه‌ترین زمان و در نزدیکی محل زندگی خود پیدا کنید
    مشاهده لیست روانشناسان

    مدت زمان خماری شیشه

    بازه زمانی خماری شیشه و ترک کامل آن میان افراد مختلف فرق دارد؛ اما معمولاً در روزهای دوم یا سوم بعد از ترک مصرف علائم شدت می‌گیرد و بعد از یک هفته تحمل عوارض ترک شیشه راحت‌تر می‌شود. علائم روانی ترک مانند نوسانات خلقی، پرخاشگری، میل شدید به مواد مخدر و اختلال خواب ممکن است تا چند هفته ادامه پیدا کند. همچنین افسردگی بعد از ترک شیشه ممکن است چند ماه یا یک سال طول بکشد.

    مدت زمان ترک شیشه
    ۴۸ ساعت اول این مرحله، مرحله «شکست» نام دارد. در این مرحله که از اولین روز بعد از قطع مصرف شیشه شروع می‌شود، علائم خماری شیشه ظاهر می‌شوند. در ۲۴ الی ۴۸ ساعت اول ترک، کاهش شدید انرژی و عملکرد ذهنی رخ می دهد. حالت تهوع، انقباضات شکمی و تعریق از علائم خماری در ۴۸ ساعت اول ترک است.
    روز سوم تا دهم عوارض ترک شیشه معمولاً در این دوران به اوج می‌رسد. از آنجا که در این مرحله بدن تلاش می کند خود را به ترک شیشه عادت دهد، فردی که در ترک به سر می‌برد دچار افسردگی شدید، اضطراب و خستگی شدید می‌شود.

    برخی افراد در این دوران دچار لرز، درد عضلانی و میل شدید به مصرف مجدد شیشه می‌شوند.

    روز چهاردهم تا بیستم علائم خماری شیشه معمولاً بین دو الی سه هفته طول می‌کشد. در انتهای هفته دوم، بسیاری از علائم جسمی ترک بهبود پیدا می‌کنند؛ اما میل شدید به مصرف مواد مخدر همچنان باقی است. همچنین تداوم خستگی و افسردگی هم در این دوران وجود دارد.
    بعد از یک ماه بدترین عوارض شیشه بعد از ترک معمولاً در این دوره از بین می‌روند. سایر علائمی که هنوز باقی مانده‌اند با گذشت زمان از بین می‌روند. با اینحال، در برخی افراد بعضی علائم مثل افسردگی و اضطراب چندین ماه ادامه پیدا می کند.

    درمان اعتیاد به شیشه

    قبلاً به مطالبی مانند مصرف شیشه و همچنین عوارض مصرف شیشه در مردان اشاره کردیم.

    برای درمان شیشه بهتر است بدانید، درمان اعتیاد با کمک متخصص ایمن ترین و موثرترین روش برای درمان اعتیاد به مواد مخدر است. بعد از سم زدایی، مرحله بعدی درمان برای مقابله با مشکلات روانی اساسی مربوط به اعتیاد و توانبخشی است. اگر شما یا یک عزیز شما در حال ترک اعتیاد به شیشه هستید، امروز اولین قدم را به سمت درمان بردارید.

    مراحل ترک شیشه در کمپ 

    مراحل ترک شیشه در کمپ و مراکز ترک اعتیاد به شرح زیر است:

    ۱- بستری شدن و ارزیابی

    با شروع پروسه ترک اعتیاد، تیم پزشکی وضعیت بیمار و سلامت او را ارزیابی می‌کنند. برای مثال آزمایشاتی برای سنجش میزان مخدر مصرف شده است انجام می‌شود. این آزمایشات به پزشک کمک می‌کنند تا نوع برنامه سم‌زدایی را انتخاب کند.

    Patient assessment and hospitalizatio

    به یاد داشته باشید که پزشک ممکن است سوالاتی درباره میزان و نوع مصرف فرد در گذشته و حال بپرسد. این سوالات به پزشک کمک می‌کنند تا بهتر بتواند برنامه ترک درازمدت را بچیند.

    همچنین در صورتی که در طول درمان، بیمار دچار عوارض و علائم ترک شیشه شود پزشک بهتر می‌تواند برای بهبود آن‌ها تصمیم/ گیری کند.

    ۲- روند درمان 

    بعد از بستری شدن باید روند درمان مشخص شود، روند درمان را با توجه به شدت اعتیاد و نوع ماده مخدر تعیین می‌شود. معمولا برای ترک شیشه در کمپ‌ها از دو روش دارو درمانی و روان درمانی استفاده می‌کنند و حداقل طول این دوره‌های درمان دو الی سه هفته است. البته این مدت زمان با توجه به دوز ماده مخدر، نوع ماده مخدر، وضعیت جسمی و روحی بیمار متغیر است.

    ۳- پذیرش ذهنی 

    یکی از اولین گام‌های ترک شیشه پذیرش ذهنی این موضوع است، پذیرش ذهنی به معنای آن است که فرد بیمار خودش بخواهد مصرف شیشه را ترک کند و از لحاظ ذهنی و مغزی مشکلات و عواقب آن را بپذیرد.

    مصرف طولانی مدت شیشه باعث می‌شود عملکرد سلول‌های عصبی دستگاه مرکزی به مرور زمان تحلیل رود، به همین دلیل ترک مصرف این ماده مخدر بسیار سخت است.

    ۴- سم زدایی

    یکی از اولین مراحل ترک شیشه بعد از پذیرش ذهنی، سم زدایی بدن است که در آن با استفاده از روش‌های درمانی و داروهای مختلف سموم را دفع می‌کنند. مدت زمان سم زدایی بدن هر فردی با توجه به سیستم بدنی که دارد متفاوت است، پروسه سم‌زدایی بدن هر فردی به سه مرحله تقسیم می‌شود. ارزیابی، پایدارسازی و انتقال برای درمان بیشتر از مراحل سم‌زدایی بدن هستند که در ادامه بیشتر با آن‌ها آشنا خواهید شد:

    • ارزیابی: برای سم زدایی بدن ابتدا باید بیمار توسط پزشک معاینه جسمی و روحی شود تا بتواند بهترین روش درمان را برای او انتخاب کند.
    • پایدارسازی: درمان فرد بلافاصله بعد از ارزیابی اولیه آغاز می‌شود و فرد در کمپ ترک اعتیاد اوج علائم ترک خود را تجربه می‌کند. پزشکان روند درمان را متناسب با شرایط جسمی و روحی که بیمار دارد آغاز می‌کنند.
      در روند سم زدایی بدن از داروهای مختلفی چون مودافینیل، فلوکستین و بوپروپیون استفاده می‌کنند.
    • انتقال برای درمان بیشتر: بعد از اتمام سم زدایی بدن، پزشکان درباره مراحل بعدی درمان و ترک شیشه با بیمار صحبت می‌کنند. به همین دلیل است که پزشکان توصیه می‌کنند بعد از سم‌زدایی بدن روند درمان خود را تکمیل کنید تا به کلی از شر این ماده مخدر خلاص شوید. کادر پزشکی در کمپ‌های ترک اعتیاد به بیمار کمک می‌کنند تا راحت‌تر مراحل بعد را طی کنند و بدن آن‌ها پاک شود.

    ۵- ترخیص 

    بعد از اتمام دوره درمان باید گواهی تاییدیه توسط پزشک مبنی بر منفی بودن تست و نرمال شدن وضعیت بیمار صادر شود تا بتواند از کمپ ترخیص شود. بیمار باید در جلسات روانکاوی گروهی و انفرادی در بازه‌های زمانی مشخص شرکت کند تا به طور کامل مشکل رفع شود.

    روش ترک شیشه در خانه 

    اولین گام برای ترک شیشه در خانه یا کمپ سم زدایی بدن است، باید بدن را با استفاده از روش‌های مختلف از شیشه و هرگونه ماده مخدر دیگری سم‌زدایی کنند. پزشکان این کار را با استفاده از دارو و رژیم‌های غذایی خاصی انجام می‌دهند، در این بازه زمانی سه روزه ممکن است فرد به خواب عمیقی فرو رود. بعد از اینکه این مرحله را با موفقیت پشت سر گذاشت وارد دوره محرومیت خواهد شد.

    در این دوره بیمار نباید به هیچ عنوان در معرض مصرف ماده مخدر قرار بگیرد، بدین ترتیب به دلیل عدم مصرف شیشه مقدار زیادی از آب و مایعات بدن خود را از دست می‌دهد که یک امر طبیعی است. به همین دلیل فرد از لحاظ جسمی و روحی دچار ضعف بسیار شدیدی می‌شود.

    It is possible to leave glass at home
    در این دوران ممکن است فرد تمایل بسیار شدیدی نسبت به مصرف شیشه داشته باشد اما برای درمان و بهبودی کامل باید مقاومت کند.

    دوره ترک مصرف شیشه در منزل با توجه به شرایط جسمی و روحی فرد ممکن است بین ۲ تا ۱۴ روز طول بکشد. مرحله بعدی ترک شیشه در خانه مرحله نسخ است که حدود ۳۰ تا ۹۰ روز طول می‌کشد، در این مرحله فرد دچار تغییرات روحی و روانی بسیاری خواهد شد و هیجانات بسیار شدیدی را تحمل می‌کند. به همین دلیل باید روزانه با مشاور در ارتباط باشد.

    ترک شیشه بدون عوارض ممکن است؟ 

    مصرف شیشه مانند هر ماده مخدر دیگری در بدن وابستگی ایجاد می‌کند، این وابستگی با توجه به میزان مصرف شیشه می‌تواند کم یا زیاد باشد. در فرآیند ترک شیشه، بدن به این عمل واکنش نشان می‌دهد و این واکنش‌ها با عنوان عوارض ترک مصرف شیشه شناخته می‌شوند.

    ترک این ماده مخدر عوارض بسیاری دارد که رایج‌ترین آن‌‌ها عبارتنداز:

    • بی‌انگیزه شدن: فرد در زمان مصرف شیشه احساس سرخوشی و نشاط دارد و در صورت عدم مصرف آن احساس نا امیدی و افسردگی خواهد داشت. همین امر باعث می‌شود فرد نسبت به زندگی آینده خود بی‌میل و هدف شود.
    • چاق شدن و افزایش وزن: یکی از مهم‌ترین عوارض ترک مصرف شیشه افزایش وزن و چاقی فرد است، معمولا بیماران بعد از ترک شیشه اشتهای بیشتری پیدا می‌کنند و وزنشان افزایش می‌یابد.
    • افسردگی: افسردگی بعد از ترک مصرف شیشه بسیار طبیعی است و برای بهبود آن باید علاوه بر دارودرمانی در جلسات مشاوره هم شکرت کنید تا از شدت یافتن آن جلوگیری شود.
    • اختلالات خواب: ترک مصرف شیشه می‌تواند موجب پرخوابی و گاهی اوقات موجب کم خوابی افراد شود، اختلالات خواب آسیب بسیار شدیدی به مغز وارد می‌کند و در عملکرد فرد هم تاثیر منفی خواهد داشت.
    • تمایل شدید به مصرف مجدد شیشه: یکی از شایع‌ترین و رایج‌ترین عوارض ترک شیشه، تمایل شدید به مصرف مجدد آن است. معمولا کسانی که یک بار این ماده مخدر را ترک کرده‌اند در زمان گرفتاری، ناراحتی، افسردگی ممکن است باز هم به مصرف این ماده مخدر روی بیاورند.

    ترک شیشه چند روز طول می‌کشد؟ 

    ترک شیشه با انواع مختلف مواد مخدر تفاوت بسیاری دارد، شیشه یکی از بدترین نوع مواد مخدر است که می‌تواند عوارض بسیار شدیدی در فرد مصرف کننده ایجاد کند. ترک شیشه اصلا کار آسانی نیست و فرآیند درمان آن با چالش‌های بسیار زیادی همراه است. آمفتامین موجود در شیشه مغز را به شدت تحت تاثیر خود قرار می‌دهد و این موضوع باعث سخت شدن ترک آن می‌شود. به همین دلیل است که شیشه از نظر وابستگی و سخت بودن فرآیند ترک رتبه چهارم را به خود اختصاص داده است.

    It takes a few days for the glass to crack

    مدت زمان ترک شیشه به عوامل بسیاری بستگی دارد و هر یک از این عوامل موجب تغییر این بازه زمانی می‌شوند. به عنوان مثال فردی که روزی یک یا دو پک شیشه می‌کشد در مقایسه با فردی که روزی ۸ پک شیشه مصرف می‌کند، بسیار راحت‌تر می‌تواند این ماده مخدر را ترک کند. اگر بیمار شرایط روحی و جسمی خوبی داشته باشد و میزان مصرف شیشه آن هم بالا نباشد طی ۲ تا ۸ ماه می‌تواند این ماده مخدر و مضر را کنار بگذارد.

      ترک شیشه بدون خواب آلودگی ممکن است؟ 

    یکی از رایج‌ترین مشکلات کسانی که مصرف شیشه را ترک کرده‌اند، خواب آلودگی است. این افراد نیاز بسیار زیادی به خواب دارند و از بی‌خوابی شدیدی رنج می‌برند، این افراد افسردگی و رنج ناشی از عدم مصرف شیشه را با خواب زیاد جبران می‌کنند. برای درمان بی‌خوابی بعد از ترک شیشه پزشک علاوه بر موادغذایی، داروهای مختلفی تجویز می‌کند.

    ۱. استفاده از منیزیم
    یکی از عمده‌ترین دلایل خواب آلودگی در زمان ترک شیشه، کاهش سطح مواد معدنی و ویتامین‌های مورد نیاز در بدن است. شیشه قادر است تا مواد معدنی و ویتامین‌های بدن را جذب خود کند، این ماده مخدر قادر است تا مقدار بسیاری زیادی از منیزیم بدن را جذب خود کند.
    استفاده از مکمل‌های تقویتی می‌تواند کمبود منیزیم در بدن را تامین کند.

    ۲.مصرف قهوه
    قهوه با وجود اینکه می‌تواند خواب آلودگی را رفع کند و موجب نشاط و شادابی فرد شود اما مصرف بیش از حد آن هم با عوارض و مضرات بسیاری همراه است. مصرف بیش از ۳ فنجان قهوه در طول روز موجب بیماری‌های گوارشی می‌شود.

    ۳.مصرف مدافینیل
    از این دارو برای بیمارانی استفاده می‌شود که در حال ترک شیشه هستند، مدافینیل می‌تواند خواب آلودگی زیاد، اختلال کمبود تمرکز، افسردگی و بیش فعالی را درمان کند.
    بهتر است این دارو را با مشورت پزشک مصرف کنید.

    ۴.مصرف ریتالین
    ریتالین به دلیل عوارض و خطرات بسیاری که دارد باید طبق تجویز پزشک مصرف شود و از مصرف خودسرانه آن جلوگیری کنید. این دارو اعتیاد آور و خواب آور است و می‌تواند وابستگی بسیار شدیدی در فرد ایجاد کند.

    کلام آخر از پزشک خوب

    اعتیاد یک بلای خانمان‌سوز است که می‌تواند مشکلات بسیاری در زندگی فرد ایجاد کند، شیشه یکی از مواد مخدری است که مصرف آن به مرور زمان عوارض بسیار شدیدی به همراه دارد. در این بلاگ به این موضوع پرداختیم که مصرف شیشه چه عواقبی دارد و چگونه می‌توان از شر این بلای خانمان سوز رها شد.
    برای ترک مصرف مواد مخدر بهتر است به کمپ یا مراکز ترک اعتیاد مراجعه کنید. در این مراکز پزشکان با استفاده از روش‌های اصولی، دارودرمانی، روان‌درمانی اقدام به درمان بیماران می‌کنند.

    سوالات متداول

    1. آیا می‌توان به کمک داروی ریتالین، ماده مخدر شیشه را ترک کرد؟
      خیر، داروی ریتالین ساخت بسیار مشابهی با شیشه دارد و برخی از پزشکان از آن به عنوان یک داروی جایگزین شیشه استفاده می‌کنند. استفاده از این ماده مخدر عوارض، وابستگی و مضرات بسیاری دارد.
    2. روش ماتریکس چگونه به ترک شیشه کمک می‌کند؟
      ماتریکس یکی از بهترین و شناخته شده‌ترین روش‌های ترک شیشه است که بدون نیاز به مصرف دارو و بدون نیاز به بستری شدن می‌تواند موجب بهبود حال بیمار شود.
    3. دوره محرومیت شیشه چیست؟
      دوره محرومیت معمولا به آخرین مرحله محرومیت یک تا سه ماهه مصرف شیشه می‌گویند. در این زمان فرد نباید شیشه مصرف کند، چرا که ممکن است رفتار و واکنش‌های هیجانی بسیاری داشته باشد.
    4. مصرف چه موادغذایی روی ترک شیشه تاثیر مثبت دارد؟
      مصرف ویتامین‌های A، C، E و مرکباتی چون لیمو، کیوی، پرتغال، اسفناج، شلغم، سیب‌زمینی از مهم‌ترین موادغذایی هستند که در تقویت سیستم ایمنی و روند درمان تاثیر مثبتی دارد.

    در این از بهترین متخصصان مشاوره ترک اعتیاد در پزشک خوب وجود دارد که می توانید با مراجعه به ایشان به رفع مشکلات مربوط به اعتیاد به مواد مخدر بپردازید.

    منبع: Addiction Center

    در صورتی که علائم شیشه کشیدن را در عزیزانتان مشاهده می‌کنید می‌توانید با مراجعه به مشاور اعتیاد به آن‌ها کمک کنید.

    اگر نیاز به مشاوره تلفنی، حضوری یا آنلاین دارید روی دکمه زیر کلیک کنید:
    لیست متخصصان اعتیاد

    خوانندگان محترم چنانچه سوالی در زمینه ترک مواد مخدر دارید، در قسمت نظرات مطرح کنید تا در اسرع وقت پاسخگو باشیم.


    پزشک خوب، سامانه آنلاین رزرو اینترنتی نوبت از روانشناسان و روانپزشکان و سایر تخصص های حوزه سلامت است که به شما کمک می‌کند بهترین متخصصان را در کوتاه ترین زمان و در نزدیکی محل زندگی خود پیدا کرده و وقت خود را به صورت “آنلاین” رزرو نمایید.

    پرسش و پاسخ

    پزشک خوب، نظرتان را درباره این مقاله بگویید یا سوالاتتان را بپرسید، متخصصان ما در اولین فرصت به سوالات شما پاسخ می‌دهند.

    ناشناس خرداد ۱۰, ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۲ ق٫ظ

    ۱۸ ماه بود ترک کرده بود اما الان دو پک زده بازم دو روز پاک چیکارش کنم خودمم دیگه اعصاب ندارم خواهش میکنم راهنمایم کنید

    پاسخ
    ناشناس اسفند ۱۷, ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۰ ب٫ظ

    سلام خسته نباشید …یکی از نزدیکان من معتاد به شیشه و کریستال شده ….فکر کنم نزدیک به نه سال باشد ….در این مدت حاضر نشده به کمپ برود ….و مرتب میگوید اگر میتوانید ثابت کنید ….چطور میتوان این فرد را متقاعد کرد به کمپ برود و ایا امیدی به ترک هست با توجه به مصرفش .

    پاسخ
    زهره اسفند ۸, ۱۴۰۱ - ۰:۴۴ ق٫ظ

    سلام خسته نباشید ..بنده پسرم سه سال شیشه میکشه .چندین بار کمپ بردمش از دوره بیست و یک روز تا نود روز ولی اصلا ترک نمیکنه..روانپزشکم بردم داروهاش و نمیخوره .مشکل اصلی اینجا میکشه یا نه فقط داد میزنه وفش میده .چکارش کنم انگار جنون پیدا کرده .خیلی اذیت میکنه چکار ش کنم لطفا راهنمایز کنید خیلی درمانده شدم

    پاسخ
    رضامرادی دی ۲۷, ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۲ ب٫ظ

    سلام شوهرم شیشه خاک میکشه ترک کرد ولی دوباره میکشه چیکارکنم خاهشن کمکم کن

    پاسخ
    ناشناس دی ۱۶, ۱۴۰۱ - ۶:۳۶ ق٫ظ

    سلام من دوهفته شیشه بامتادون مصرف کردم الان سه روزه دارم فقط متادون بدون شیشه مصرف میکنم وخیلی بدنم دردمیکنه بطوری که نمی‌توانم سرکاربروم این روندچندروز ادامه دارد ممنون میشم کمکم کنید

    پاسخ
    ناشناس آبان ۱۰, ۱۴۰۱ - ۳:۱۸ ق٫ظ

    شوهر من شیشه مصرف کنم از چه داروی استفاده کنم تا سلامتی شوهرم را برگردونم خودش بهم دروغ میگه ولی من مطمئنم مصرف میکنه

    پاسخ
    محمود مهر ۲, ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۷ ب٫ظ

    وسوسه شیشه خیلی بده
    چقدر زمان می بره تا به ترک شیشه عادت کنم؟

    پاسخ
    ناشناس اردیبهشت ۱۹, ۱۴۰۱ - ۱:۱۸ ق٫ظ

    سلام من چهار ماه که درگیر شیشه ام اونم جا برای کشیدن ندارم با فویل ادمس موزی مصرف میکنم اون در حد بیست پک چهار روز نمیکشم ولی وسوسه میشم چیکار کنم دنبالش نرم

    پاسخ
    فیروزی فروردین ۱, ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۶ ق٫ظ

    با سلام خدمت شمامنتظر جواب شما هستم لطفاً سریعتر پاسخ بدید دارم از استرس میمیرم همش فکر میکنم که امکان داره هر لحظه بی هوش بشم خانواده‌ام متوجه بشن که من شیشه مصرف میکنم چه کنم؟

    پاسخ
    هانیه شفیعی مشاور ازدواج | زوج درمانگر | مشاور فردی | مشاور ترک اعتیاد مشاهده صفحه در پزشک خوب شهریور ۱۴, ۱۴۰۱ - ۳:۰۸ ق٫ظ

    سلام
    بالاخره یک روز متوجه مصرف شما میشوند…زمانیکه متوجه شوند چیکار خواهید کرد؟ترک میکنید یا به مصرفتون ادامه می دهید؟

    پاسخ
    ولی بهمن ۱۶, ۱۴۰۰ - ۳:۲۸ ق٫ظ

    سلام درمان این شیشه چیه مصرف کنیم جلوش بگیره درد یاخماری نزاره؟

    پاسخ
    علی آذر ۱۲, ۱۴۰۰ - ۷:۵۸ ب٫ظ

    بسیار مفید بوده ،متشکرم

    پاسخ
    امید آذر ۱۲, ۱۴۰۰ - ۰:۰۵ ق٫ظ

    سلام من ۸ ماه هست که هفته ی یک بار شیشه مصرف میکنم آیا برای ترک چکار کنم ک دیگر اصلا شیشه را مصرف نکنم خواهش میکنم کمکم کنید و ۲۲سالمه

    پاسخ
    هانیه شفیعی مشاور ازدواج | زوج درمانگر | مشاور فردی | مشاور ترک اعتیاد مشاهده صفحه در پزشک خوب شهریور ۱۴, ۱۴۰۱ - ۳:۰۸ ق٫ظ

    سلام
    مصرف شیشه چه نیازی در شما رفع میکند؟ باید بتوانید آن نیاز را پیدا کنید و راه حل دیگری جز مصرف جایگزین کنید

    پاسخ
    کلافه آذر ۱, ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۲ ب٫ظ

    سلام خسته نباشید میشه یه راهنمایی بکنید همسرم دو بار بدون دارو شیشه ترک کرده یکی بعد ۲ ماه بازگشت داشته یکی هم بعد ۴ماه که زود متوجه شدیم پیش مشاور میرفت اما فایده نکرد الان میره پیش روانپزشک با دارو ترک کنه چون شهرستانیم کلینیک دسترسی نداریم الان یکماه دارو ولبان و رهاکین میخوره همش میخوابه حتی موقع غذا به زور بلند میشه این رفتار طبیعی هست یا به دروغ مصرف داره؟

    پاسخ
    حبیب آبان ۲۲, ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۴ ب٫ظ

    سلام من روزی یک چهارم قرص ب ۲ مصرف میکنم چند بار خواستم ترک کنم ولی خیلی سخت بود دوباره ادامه دادم

    پاسخ
    هانیه شفیعی مشاور ازدواج | زوج درمانگر | مشاور فردی | مشاور ترک اعتیاد مشاهده صفحه در پزشک خوب شهریور ۱۴, ۱۴۰۱ - ۳:۰۹ ق٫ظ

    سلام
    مصرف قرص رو یک روز درمیان کنید، بعد از مدتی دو روز درمیان…و مجدداً سه روز درمیان…تا برسد به هفته ای یک بار…دو هفته ای یکبار و بعد ماهی یکبار و قطع مصرف

    پاسخ
    مهدی مهر ۱۷, ۱۴۰۰ - ۷:۵۹ ق٫ظ

    باسلام من اسیر هیولای وحشی شدم تاچند سالی هر۳روزیه بار مصرف میکردم ولی الان مرتب شبا مصرف صباخواب به اومید خدا خاستم ترک کنم ولی کمر درد خیلی شدید ددارم راهنمایی کنید ممنون

    پاسخ
    هانیه شفیعی مشاور ازدواج | زوج درمانگر | مشاور فردی | مشاور ترک اعتیاد مشاهده صفحه در پزشک خوب شهریور ۱۴, ۱۴۰۱ - ۳:۰۹ ق٫ظ

    سلام
    برای درد کمرتون به پزشک مراجعه کنید تا درمان شود و برای اعتیادتان هم با کمک متخصص و دارو درمان کنید

    پاسخ
    تنها مهر ۱۱, ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۵ ب٫ظ

    با عرض سلام خدمت دوستان بنده از سال ۸۷ شیشه مصرف میکنم بارها هم تصمیم به ترک گرفتم اما هر کاری کردم ۱۰روز بیشتر نتونستم نکشم ولی الان دیگه خسته خسته شدم میخام واقعا خودمو رها کنم نظره شما چیه دوستان

    پاسخ
    هانیه شفیعی مشاور ازدواج | زوج درمانگر | مشاور فردی | مشاور ترک اعتیاد مشاهده صفحه در پزشک خوب شهریور ۱۴, ۱۴۰۱ - ۳:۱۰ ق٫ظ

    سلام
    اگر وسوسه مانع ترک شما میشود به روانپزشک یا پزشکانِ مراکزِ ترک اعتیاد مراجعه کنید

    پاسخ
    معین شهریور ۲۸, ۱۴۰۰ - ۰:۲۱ ق٫ظ

    سلام خسته نباشید رفیقم ۲۵ روز شیشه کشیده و الان ۵ روز که ترک کرده امشب میگفت فقط بدنم خارش داره چکار کنه که رفع بشه ?????

    پاسخ
    ناشناس شهریور ۲۶, ۱۴۰۰ - ۲:۱۵ ب٫ظ

    سلام خسته نباشید شوهرم دوساله شیش می‌کشه همراهش تیراکم می‌کشه الان سه.روزهردوروکذاشته کناروقت وقتم می‌خوابه اعصاب نداره میگه میتونم تو خونه ترک کنم من دوتا دختر دارم ترک اینا مشکلی پیش نمیاره توخونه بعدشم میگه تو یه هفته ترک می‌کنه لطفاً جوابشو بدین دستتون درد نکن خستم نباشید

    پاسخ
    هانیه شفیعی مشاور ازدواج | زوج درمانگر | مشاور فردی | مشاور ترک اعتیاد مشاهده صفحه در پزشک خوب شهریور ۱۴, ۱۴۰۱ - ۳:۱۰ ق٫ظ

    سلام
    ممکنه بخاطر درد و فشار وسوسه، پرخاشگریهایی داشته باشند بهتر هست که با کمک متخصص و دارو، علائم ترک را کاهش دهید

    پاسخ
    وحید شهریور ۲۲, ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۸ ب٫ظ

    باسلام وخسته نباشیدخدمت تمام کسانی که این سایت رومدیریت میکنندواون کسانی که دارن نظرات رومیخوانند.
    بنده بطورمنظم الان حدود۶ماه میشه که هرروزحدود۱۰هزارتومان وبعضی روزها۲۰هزارتومان موادمخدرشیشه مصرف میکنم والان به امیدخداتصمیم گرفتم ترکش کنم آیابدون اینکه به پزشک مراجعه کنم چند درصدامکانش است که خودم به تنهایی موفق به ترک شیشه بشم؟ممنون ازسایت خوبتون موفق وپیروزباشید.

    پاسخ
    سارا آبان ۲, ۱۴۰۰ - ۳:۱۱ ب٫ظ

    سلام دختر۲۴ساله هستم ۴ماهه میکشم ولی الان یه هفته نکشیدم دارم ترک میکنم ولی همش خوابم وخسته هستم.چکارکنم ک انرژی داشته باشم براکارکردن که ازکارم بیرونم نکنن..

    پاسخ
    هانیه شفیعی مشاور ازدواج | زوج درمانگر | مشاور فردی | مشاور ترک اعتیاد مشاهده صفحه در پزشک خوب شهریور ۱۴, ۱۴۰۱ - ۳:۱۱ ق٫ظ

    سلام
    امکان ترک بدون پزشک وجود دارد اگر بتوانید وسوسه خودتان را کنترل کنید

    پاسخ
    ناشناس شهریور ۲۲, ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۷ ب٫ظ

    باسلام وخسته نباشیدخدمت تمام کسانی که این سایت رومدیریت میکنندواون کسانی که دارن نظرات رومیخوانند.
    بنده بطورمنظم الان حدود۶ماه میشه که هرروزحدود۱۰هزارتومان وبعضی روزها۲۰هزارتومان موادمخدرشیشه مصرف میکنم والان به امیدخداتصمیم گرفتم ترکش کنم آیابدون اینکه به پزشک مراجعه کنم چند درصدامکانش است که خودم به تنهایی موفق به ترک شیشه بشم؟ممنون ازسایت خوبتون موفق وپیروزباشید.

    پاسخ
    آراز شهریور ۲۲, ۱۴۰۰ - ۹:۰۸ ب٫ظ

    سلام ،خسته نباشید میخواستم بدونم بعد از قطع مصرف شیشه حداکثر تا چند روز تست میتونه مثبت باشه ،البته فقط آزمایش ادار رو میخوام بدونم و آیا چیزی یا تغذیه در تسریع سم زدایی و منفی شدن تست تاثیر داره یا نه ،متشکرم

    پاسخ
    هانیه شفیعی مشاور ازدواج | زوج درمانگر | مشاور فردی | مشاور ترک اعتیاد مشاهده صفحه در پزشک خوب شهریور ۱۴, ۱۴۰۱ - ۳:۱۳ ق٫ظ

    سلام
    بستگی دارد ولی بطور میانگین ۳ تا ۶ روز.
    مصرف شیر ، لبنیات و آبلیمو میتواند موثر باشد

    پاسخ
    سارا شهریور ۱۴, ۱۴۰۰ - ۱:۵۶ ب٫ظ

    سلام خانمی هستم۳۶ساله ۶سال شیشه مصرف میکنم میخوام ترک کنم بشدت تمایل دارم ترک کنم ولی نمیدونم چطوری توخونه نمیتونم ترک کنم تنهازندگی میکنم وسوسه باعث میشه نتونم توخونه ترک کنم کسی هست کمکم کنه این لعنتیوبذارم کنارازهرنظرکه بگین استعدادتوخیلی زمینه هادارم نقاشی خیاطی زبان انگلیسی تحصیلاتم کاردانی معماری هستم المپیادفیزیک نفردوم کشورشدم کارای هنری زیادی ک کمترکسی میتونه همه روبلدباشه وانجام بده ولی مصرف شیشه همه روازم گرفته

    پاسخ
    هانیه شفیعی مشاور ازدواج | زوج درمانگر | مشاور فردی | مشاور ترک اعتیاد مشاهده صفحه در پزشک خوب شهریور ۱۴, ۱۴۰۱ - ۳:۱۳ ق٫ظ

    سلام
    دوست عزیز حتما به یک روانپزشک مراجعه بفرمایید که با دریافت دارو، بتوانید علائم ترک و وسوسه را به حداقل برسانید

    پاسخ
    ناشناس شهریور ۱۲, ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۳ ب٫ظ

    سلام من روزی یک گرم مصرف شیشه دارم آیا اعتیاد پیدا کردم یا نه و چگونه این مواد رو کمتر کنم

    پاسخ
    هانیه شفیعی مشاور ازدواج | زوج درمانگر | مشاور فردی | مشاور ترک اعتیاد مشاهده صفحه در پزشک خوب شهریور ۱۴, ۱۴۰۱ - ۳:۱۳ ق٫ظ

    سلام
    هر فردی که مصرف مواد رو به دفعات انجام دهد اعتیاد دارد و شما هم از این قاعده مستثنا نیستید..میتوانید با کمک روانپزشک ترک کنید

    پاسخ
    ناشناس شهریور ۱۲, ۱۴۰۰ - ۲:۰۲ ق٫ظ

    سلام .همس من الان نزدیک به چهل روز هست که شیشه رو ترک کرده ولی هنوزم مثل روزهای اول ترک آبریزش شفاف و سفید رنگ بینی داره آیا این طبیع هست؟؟؟نباید آبریزش قطع بشه؟

    پاسخ
    ناشناس شهریور ۱۲, ۱۴۰۰ - ۱:۵۵ ق٫ظ

    سلام .همسر من الان نزدیک به چهل روزهست که مصرف شیشه رو کنار کذاشته و ترک کرده.اما هنوزم مثل روزهای اول ترک آبریزش شفاف وسفیدرنگ از بینی اش میاد و چهره اش هنوز تغییر چندانی نکرده؟آیا این آبریزش بینی طبیعی هست؟من همش فکر میکنم که به من دروغ میگه و شاید دوباره پنهان از من مصرف میکنع.تو رو خدا راهنماییم کنید واقعا خودم دچار افسرگی و بی اعصابی شدم.ممنون

    پاسخ
    سجاد غانمی شهریور ۷, ۱۴۰۰ - ۲:۵۹ ق٫ظ

    باسلام بنده جوانی هستم ۳۲ساله که بعد ازترک شیشه اکنون ۲سال است که بخاطر علاءمی چون استرس .اظتراب. ترس وروانپرشی توسط پزشک اعصاب وروان تجویز به داروهای اعصاب از قبیل والپوات سدیم ۵۰۰.بیپریدین .تری فلءورین چند آرام بخش دیگر شدم اما هیچ تغییری مشاهده نکردم راهنمایی میخواستم

    پاسخ
    زهرا شهریور ۵, ۱۴۰۰ - ۸:۰۵ ق٫ظ

    سلام شوهر من درحال ترک شیشه است آیا میتواند در خانه ترک کند و خودش میگه علائم ترک شیشه فقط خواب و همش خوابه

    پاسخ
    y ki مرداد ۵, ۱۴۰۰ - ۴:۵۲ ق٫ظ

    من ۲ماه مصرف میکنم ته‌ته‌خماریم ۲روز خوابه هیچ‌علائمی دیگه ندارم به‌نظرتون قبلا ال اس دی یا ماشروم و گل مصرف میکردم بدنم مقاوم تره نسبت به بقیه؟

    پاسخ
    علی تیر ۲۵, ۱۴۰۰ - ۶:۵۳ ب٫ظ

    برادرم تفننی شیشه کشیده الان تب ،لرز ،سردرد،یک روزتوخواب عمیق وبی حسه،گلو درد دردعضلانی داره خودش میگه علائم شیشه نیست کروناست گرفتم این نشانها مال خماری شیشه است یانه؟

    پاسخ
    هانیه شفیعی مشاور ازدواج | زوج درمانگر | مشاور فردی | مشاور ترک اعتیاد مشاهده صفحه در پزشک خوب شهریور ۱۴, ۱۴۰۱ - ۳:۱۴ ق٫ظ

    مصرف تفننی نداریم هر فردی که مکرر مصرف دارد اعتیاد محسوب میشود…باید تست کرونا بدهند

    پاسخ
    بی نام تیر ۲۲, ۱۴۰۰ - ۰:۳۶ ق٫ظ

    لعنت به همون کسی که این ماده افیونی را به وجود آورد
    بنده از سال ۸۹به دلیل افسردگی روی به شیشه اوردم اوایل حس خوبی داشت حالا موندم که چه جوری خودمو خلاص کنم
    کمکم کنید

    پاسخ
    افضل خرداد ۲۹, ۱۴۰۰ - ۱:۴۶ ق٫ظ

    همسر من سه روزه شیشه نکشده ومیخواد ترک کنه برای کاهش درد خماری باید چه قرضی یا دارویی بدهم

    پاسخ
    هانیه شفیعی مشاور ازدواج | زوج درمانگر | مشاور فردی | مشاور ترک اعتیاد مشاهده صفحه در پزشک خوب شهریور ۱۴, ۱۴۰۱ - ۳:۱۴ ق٫ظ

    برای تجویز قرص و دارو به روانپزشک مراجعه کنید

    پاسخ
    ناشناس اردیبهشت ۳۱, ۱۴۰۰ - ۴:۰۱ ب٫ظ

    سلام شوهرم مصرف شیشه داره دوست داره
    ترک کنه اما شرایت کاری نمیتونه
    بچه بزرگ دارم از کسی نمیتونم کمک بخوام
    آیا دارویی هست که ترک کنه لطفا رهنماییم کنید

    پاسخ
    هانیه شفیعی مشاور ازدواج | زوج درمانگر | مشاور فردی | مشاور ترک اعتیاد مشاهده صفحه در پزشک خوب شهریور ۱۴, ۱۴۰۱ - ۳:۱۵ ق٫ظ

    سلام
    بله میتوانید با مراجعه به روانپزشک دارو دریافت کنید

    پاسخ
    شیردل اردیبهشت ۳۱, ۱۴۰۰ - ۱:۰۹ ق٫ظ

    سلام همسرم ۴۵ روزه که ترک شیشه داره اما عوارضی چون فشار بالا بیخوابی شبانه وسندرم دست وپای بیقرار داره که خیلی عصبی هم میکنه اینا اذیتش میکنه لطفا راه کاربدین بهمون ممنون میشم

    پاسخ
    هانیه شفیعی مشاور ازدواج | زوج درمانگر | مشاور فردی | مشاور ترک اعتیاد مشاهده صفحه در پزشک خوب شهریور ۱۴, ۱۴۰۱ - ۳:۱۵ ق٫ظ

    سلام
    برای فشارخون بالا به پزشک مراجعه شود حتما…
    برای سندرم پای بیقرار و عصبی بودنشان میتوانند ورزشهای سبک مثل پیاده روی سی دقیقه ای در روز داشته باشند اگر علائم بهبود پیدا نکرد بعد از ۱۰ روز به روانپزشک مراجعه کنند..

    پاسخ
    م ...الف فروردین ۲۹, ۱۴۰۰ - ۱:۱۶ ق٫ظ

    سلام من ۳ ماه شیشه مصرف کردم الان دوروز مصرف نمیکنم خیلی کمر درد هستم سرما گرمام میشه به خاطر شرایطم نمیتونم به پزشک مراجعه کنم یا به کسی بگم لطفا بهم بگین چه داوریی بخورم

    پاسخ
    دکتر حسن مختارپور روانشناس، مشاور ترک اعتیاد مشاهده صفحه در پزشک خوب اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۵ ب٫ظ

    درود
    ترک شیشه با توجه به خاصیتش درد جسمی خاصی ندارد مگر اینکه فرد ماده مخدر دیگر با آن مصرف کرده باشد که آن را هم در حال ترک است یا شیشه ای مصرف می کند که مخدر قاتی دارد که درد بدنی داشته باشد و یا می تواند کمر درد ناشی از مشکلات جسمی دیگر باشد ..پس از قطع مصرف حدود ۱ یا ۲ روز پرخوابی و‌پس از آن تا حدود ۷ تا ۸ روز علام بی رمقی ، کسالت ، بی حوصلگی ، کرختی ، وسوسه و زمان دیر می گذرد را تجربه می کنید البته اگر دوباره مواد مصرف نکنید بعد از ۱۰ روز اول تا حدودی سر حال می شوید حتی ممکن است فکر کنید خوب شده اید که جمعا ۱۰ تا ۱۵ روز دز این وضعیت هستید و جمعا بعد از ۲۰ تا ۲۵ روز از آخرین مصرف حدود ۳ ماه بعد از این ۲۵ روز به دلیل تغییرات مغزی حالت های روحی و روانی مختلفی مانند بی رمقی ، عصبانیت ، ناامیدی و غیره را تجربه خواهید که طبیعی می باشد ..شما لازم است حتما مداخلات درمانی برای جلوگیری از عود مجدد در محضر یک متخصص آین حوزه بگیرید

    پاسخ
    ارین مرداد ۳, ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۶ ق٫ظ

    سلام شوهرم میگه ۵ سال پیش شیشه مصرف کردم اما الن عوارض می بینم می خواستم ببینم واقعت داره بعداز ۵سال یا داره الان مصرف می کنه خواهشن جوابم بدین

    پاسخ
    M,a,a,v فروردین ۱۲, ۱۴۰۰ - ۱:۲۸ ب٫ظ

    سلام.وقت بخیر،من به مصرف شیشه بنا به اجبار،،اعتیاد دارم،،از همه نوع ارگان و اشخاصی کمک گرفتم برای ترک،،ولی هیچ کدام مسمر ثمر نبود،مشکلم را نمیتوانم تایپ کنم،لطفا کمکم کنید،خواهش میکنم

    پاسخ
    سلیمان اسفند ۱۹, ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۸ ب٫ظ

    اینجانب سید سلیمان مدت ۳ سال شیشه مصرف کردم ۳۳ روز میشه ترک کردم درد شدید معده دارم و شرکیجی چیکنم

    پاسخ
    ناشناس خرداد ۷, ۱۴۰۰ - ۵:۲۴ ق٫ظ

    سلام شوهرمن امروز ۴ روزه که شیشه راترک کرده و لی از دیشب یعنی شب سوم لرزو تب ۳۷/۵ کرده هنوزلرزداره آیااین اب ولرز برای ترکش هست البته شیره تریاک هم استفاده میکنه ممنون میشم جواب بدید

    پاسخ
    هما آذر ۱, ۱۳۹۹ - ۱:۲۲ ب٫ظ

    سلام حسته نباشید ، من شدیدا به کمک احتیاج دارم برادرم چند ساله اعتیاد داره چند بار کمکش کردیم ترک کرده ولی بعد از یکی دو ماه برمیگرده اول به هرویین اعتیاد داشت و بعد شیشه . ما ایران زندگی نمیکنیم مادر پدر ایران هستند تمام مسئولیت و سختی روی دوش منه . خیلی خسته شدم از تلاش احساس میکنم خودم افسردگی شدید گرفتم از این موضوع .چطوری میشه با شما در ارتباط بود

    پاسخ
    میترا سیفان آذر ۲, ۱۳۹۹ - ۸:۴۴ ب٫ظ

    سلام ممنون از اشتراک‌گذاری تجربه‌تون. به نظرم شما به عنوان شخص نزدیک به برادرتون، برای کمک هرچی بهتر به ایشون، در ابتدا باید به سلامت روان خودتون رسیدگی کنید. می‌توانید برای رزرو وقت از لیست متخصصین سایت پزشک خوب استفاده کنید:
    https://pezeshkekhoob.com/psychologists
    آدرس ایمیل بنده:
    Mitraseyfan30@gmail.com

    پاسخ
    دکتر حسن مختارپور روانشناس، مشاور ترک اعتیاد مشاهده صفحه در پزشک خوب اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۹ ب٫ظ

    درود
    در ابتدا لازم است خودتان مداخلات درمانی بگیرید تا بتوانید از تعادل روحیتان مراقبت کنید و سپس به برادرتان بتوانید کمک کنید ..ممکن است ناخواسته خود شما در تشدید مصرف مواد نقش داشته باشید .

    پاسخ
    ماهان آبان ۶, ۱۳۹۹ - ۲:۱۵ ب٫ظ

    سلام من تقریبا۱۰روز مدام مصرف کردم و الان دوروز بعداز اخرین استعمال،دائما درد شدید معده دارم و تقریبا روزی ۳بار حالت تهوع دارم.میشه راهنماییم کنید که این دوتا مشکلو چطور کمترکنم که بتونم به کار و زندگیم ادامه بدم؟
    ممنونم.

    پاسخ
    میترا سیفان آبان ۱۰, ۱۳۹۹ - ۶:۳۵ ق٫ظ

    سلام
    لطفا در تمام طول پروسه ترک اعتیاد تحت نظر پزشک و متخصص مشاوره ترک اعتیاد باقی بمانید.
    https://pezeshkekhoob.com/psychologists/126p-addiction-therapist

    پاسخ
    هنگامه مهر ۲۱, ۱۳۹۹ - ۵:۳۷ ق٫ظ

    برای ترک شیشه در منزل چگونه اقدام گنم

    پاسخ
    علی قائم‌مقامی مهر ۲۴, ۱۳۹۹ - ۵:۲۰ ب٫ظ

    سلام
    پیشنهاد میشه که حتما با یه متخصص ترک اعتیاد هماهنگ باشید و از ایشون کمک بگیرید. گاهی لازمه دستورالعمل های خاصی رعایت بشه یا داروی خاصی مصرف بشه که متخصص ترک اعتیاد بهتر میتونن راهنمایی کنن.
    در این لیست تعدادی از بهترین متخصصان ترک اعتیاد رو مشاهده می کنید:
    https://pezeshkekhoob.com/psychologists/126p-addiction-therapist

    پاسخ

    دیگر مقالات پیشنهادی پزشک خوب