بهترین دارو برای استرس و افسردگی؛ معرفی قرص ضد استرس قوی

توسط مهناز جلدی
این مقاله توسط مهناز جلدی ترجمه شده است.

بسیاری از افراد در زندگی خود استرس را تجربه می‌کنند و معمولاً خود به خود از بین می‌رود. در صورتی که استرس پایدار باشد باید درمان شود. درمان استرس شدید ترکیبی از داروی ضد استرس یا قرص ضد اضطراب و دلشوره و رواندرمانی است. داروها می‌توانند به شما کمک کنند تا علائم استرس خود را مدیریت کرده و در زندگی روزمره خود بهتر عمل کنید. داروهای مختلفی برای کنترل استرس وجود دارد. از آنجا که هر فرد با فرد دیگر متفاوت است، پزشک ممکن است چند دارو را امتحان کند تا بهترین دارو را پیدا کند. داروهای روانپزشکی بر اساس بیماری طبق بندی نمی شوند بلکه طبق علائم بیماری و عملکرد طبقه بندی می شوند و برای همین است که داروهای ضد افسردگی برای اضطراب نیز تجویز می شوند.

فهرست مطالب
  • برای کاهش استرس چه قرصی بخوریم؟

    برای کاهش استرس قرص های مختلفی از جمله داروهای ضد اضزراب و ضد افسردگی استفاده می شود. برخی از این داروها فعالیت انتقال دهنده عصبی GABA را افزایش می دهند که به شما کمک می کند احساس آرامش کنید. اثر آنها همچنین خوابیدن در طول شب را راحت تر می کنند. برای از داروهایی که می توان برای کاهش استرس خورد عبارتند از:

    1. بنزودیازپین ها مثل آلپرازولام
    2. داروهای ضد افسردگی ssri مثل سرترالین
    3. داروهای ضد افسردگی سه حلقه ای مثل کلومیپرامین
    4. داروهای ضد افسردگی بازدارنده مونوآمین اکسیداز مثل ایزوکربوکسازید
    5. بتابلاکرها مانند پروپرانولول 

    مطلب مفید: تفاوت استرس و اضطراب در روانشناسی چیست؟ فرق نشانه ها، علل و درمان

    بنزودیازپین‌ها

    بنزودیازپین‌ها آرام‌بخش هایی هستند که به آرام سازی ذهن و عضلات کمک می‌کنند. قرص آرامبخش با افزایش تاثیر برخی انتقال‌دهنده‌های عصبی عمل می‌کند. این دسته از داروها در درمان انواع اختلالات اضطرابی مثل اختلال پانیک، اختلال اضطراب فراگیر و اختلال اضطراب اجتماعی موثر هستند. برخی از انواع داروهای ضد استرس در این دسته عبارتند از:

    بنزودیازپین‌ها درمان کوتاه مدت اضطراب هستند. چرا که این داروها و قرص آرامبخش می‌توانند باعث خواب آلودگی، ایجاد وابستگی دارویی، مشکلات تعادلی و حافظه شوند. برای مصرف این داروها حتماً باید روانپزشک مشورت کنید. با اینحال اگر به اختلال پانیک دچار باشید ممکن است پزشک این داروها را برای بیش از یک سال تجویز کند.

    عوارض جانبی

    علاوه بر مشکلات حافظه و خواب آلودگی، مصرف بنزودیازپین‌ها می‌تواند باعث گیجی، مشکلات دید، سردرد و احساس افسردگی شود. اگر به طور منظم و برای بیش از دو هفته این داروها را مصرف می کنید، نباید مصرف آن‌ها را ناگهانی متوقف کنید. چرا که این کار می‌تواند باعث ایجاد تشنج در برخی افراد شود. بهتر است با پزشک صحبت کنید تا دوز دارو را به تدریج کاهش دهد.

    پزشک خوب به شما کمک میکند بهترین روانپزشکان را در کوتاه‌ترین زمان و در نزدیکی محل زندگی خود پیدا کنید
    مشاهده لیست روانپزشکان

    بوسپیرون

    بوسپیرون داروی ضد استرس است که برای درمان استرس کوتاه مدت و اختلالات استرسی مزمن درازمدت کاربرد دارد. این دارو می‌تواند روی مواد شیمیایی در مغز که مسئول تظیم خلق هستند تاثیر بگذارد. تاثیرگذاری این دارو ممکن است چند هفته طول بکشد.

    عوارض جانبی

    عوارض جانبی این قرص استرس شامل سرگیجه، سردرد و حالت تهوع است. برخی افراد هم گزارش‌هایی از خواب‌های عجیب یا مشکل در به خواب رفتن را در حین مصرف بوسپیرون داده اند.

    داروی ضد اضطراب سریع الاثر

    داروهایی مانند زاناکس (آلپرازولام)، کلونازپام، دیازپام (والیوم) و لورازپام به سرعت عمل می کنند می توان از آنها به عنوان داروی ضد اضطراب سریع الاثر نام برد. آنها معمولاً ظرف ۳۰ دقیقه تا یک ساعت اثر می کنند. این باعث می شود که آنها در هنگام حمله پانیک یا یک دوره اضطراب شدید دیگر مصرف شوند و بسیار مؤثر هستند.

    داروهای ضد افسردگی

    داروهای ضد افسردگی روی انتقال‌دهنده‌های عصبی اثر می‌گذارند. این داروها را می‌توان برای درمان علائم استرس به کار برد اما معمولاً بین چهار تا شش هفته طول می‌کشد تا تاثیر قابل توجهی دیده شود.

    انواع داروهای ضد افسردگی عبارتند از:

    بازدارنده‌های بازجذب سروتونین (SSRI)

    بازدارنده‌های انتخابی بازجذب سروتونین (SSRIs) با افزایش سطح سروتونین باعث بهبود خلق، اشتها، کیفیت خواب و حافظه می‌شوند. این دسته از داروها ابتدا با دوز پایین تجویز شده و به تدریج پزشک دوز را افزایش می‌دهد. برخی از داروهای این دسته که به عنوان داروی ضد استرس هم کاربرد دارند عبارتند از:

    عوارض جانبی

    این داروها عوارض مختلفی نشان می‌دهند اما بیشتر افراد می‌توانند آن ها را تحمل کنند. عوارض جانبی این داروها عبارتند از:

    • حالت تهوع
    • خشکی دهان
    • ضعف عضلانی
    • اسهال
    • خواب آلودگی
    • افت عملکرد جنسی

    انواع قرص های ضد افسردگی و عوارض آن‌ها

    داروهای سه حلقه‌ای

    داروهای افسردگی سه حلقه‌ای مانند SSRI ها برای درمان اختلالات اضطرابی (به جز اختلال وسواس اجباری) عمل می کنند. این داروها هم با دوز پایین تجویز می‌شوند و به تدریج دوز آن‌ها افزایش می‌یابد. این دسته داروها قدیمی هستند و کمتر کاربرد دارند. چرا که داروهای جدید SSRI عوارض جانبی کمتری دارند.

    انواع داروهای ضد استرس سه حلقه‌ای عبارتند از:

    عوارض جانبی

    عوارض جانبی داروهای ضد افسردگی سه حلقه‌ای شامل سرگیجه، خواب آلودگی، کاهش انرژی و خشکی دهان است. همچنین این داروها می‌توانند باعث ایجاد حالت تهوع و استفراغ، یبوست، تاری دید و اضافه وزن شوند. عوارض جانبی داروها را با تغییر نوع دارو یا دوز مصرفی می‌توان کنترل کرد.داروی ضد استرس

    داروهای بازدارنده مونوآمین اکسیداز

    داروهای بازدارنده مونوآمین اکسیداز (MAOIs) برای درمان اختلال پانیک و هراس اجتماعی استفاده می‌شوند. این داروها با افزایش سطح انتقال دهنده‌های عصبی که مسئول کنترل خلق هستند کار می‌کنند. این داروها از سوی FDA برای درمان افسردگی و همچنین به عنوان داروی ضد استرس استفاده می‌شوند.

    • ایزوکربوکسازید
    • فنلزین
    • سلژیلین
    • ترانیل سیپرومین

    عوارض جانبی

    این داروها مانند داروهای سه حلقه‌ای، داروهای قدیمی هستند که نسبت به داروهای نسل جدید عوارض جانبی بیشتری دارند. مصرف این داروها محدودیت‌های خاصی دارد. مثلاً افراد تحت درمان نمی‌توانند غذاهای خاصی مثل پنیر بخورند.

    همچنین داروهایی مثل داروهای SSRI، برخی داروهای کنترل بارداری، مسکن‌هایی مثل استامینوفن و ایبوپروفن، داروهای سرماخوردگی و ضد آلرژی و مکمل‌های گیاهی با داروهای MAOI واکنش نشان می‌دهند.

    مصرف این نوع داروها به همراه این غذاها و داروها به طرز خطرناکی باعث افزایش فشار خون و عوارض جانبی خطرناک تهدید کننده حیات می‌شوند.

    ‌‌‌

    اگر نیاز به دریافت راهنمایی در این زمینه دارید، روی دکمه زیر کلیک کنید:
    رزرو آنلاین نوبت از روانپزشک

    داروهای بتا بلاکر

    داروهای بتا بلاکر معمولاً برای درمان بیماری‌های قلبی استفاده می‌شوند. همچنین از این داروها به عنوان داروی ضد استرس (رفع علائم جسمانی مربوط به اضطراب) به خصوص در اختلال اضطراب اجتماعی استفاده می‌شود.

    پزشک ممکن است داروهای بتا بلار مثل پروپرانولول (ایندرال) را برای کاهش علائم استرس در موقعیت‌های استرس‌زایی مثل سخنرانی یا حضور در جمع تجویز کند.

    عوارض جانبی

    داروهای بتا بلاکر معمولاً عوارض جانبی در همه افراد ایجاد نمی‌کنند. برخی از عوارض جانبی اجتمالی این دسته از داروها عبارتند از:

    • خستگی
    • سرگیجه
    • خواب آلودگی
    • خشکی دهان
    • مشکل در به خواب رفتن
    • حالت تهوع
    • تنگی نفس

    داروی ضد استرس و بیخیالی

    داروی ضد استرس خانگی

    درمان‌های خانگی مختلفی برای استرس و رفع علائم آن وجود دارد. بعضی داروهای خانگی استرس در ادامه معرفی می‌شود.

    ورزش

    ورزش می‌تواند به کاهش استرس و بهبود وضعیت روانی و جسمی فرد کمک کند. ورزش کردن باعث تولید انتقال‌دهنده‌های عصبی به نام اندورفین می‌شود که مسکن‌های طبیعی بدن هستند می‌توانند کیفیت خواب را هم افزایش دهند.ورزش روزانه حداقل ده دقیقه در بهبود خلق موثر است.

    مطالعات نشان می دهد که ورزش می تواند به کاهش علائم اضطراب کمک کند. ورزش همچنین ممکن است به اضطراب ناشی از شرایط استرس زا کمک کند. به عنوان مثال، نتایج یک مطالعه معتبر در سال ۲۰۱۶ نشان می دهد که ورزش می تواند برای افرادی که اضطراب مربوط به ترک سیگار را دارند مفید باشد.

    مدیتیشن

    روزانه ۱۵ دقیقه مدیتیشن و تمرکز روی تنفس عمیق و ریلکسیشن می‌تواند باعث بهبود استرس شود. همچنین یوگا هم به رفع استرس کمک می‌کند. مدیتیشن می تواند به کاهش افکار وسواسی ای کمک کند و مدیریت استرس و اضطراب را آسان تر کند. طیف گسترده ای از سبک های مدیتیشن، از جمله تمرکز حواس و مدیتیشن در طول یوگا، ممکن است کمک کننده باشد.

    بابونه مصرف کنید.

    بخور بابونه یا مصرف دمنوش و مکمل‌های این گیاه می‌تواند به رفع استرس کمک کند. طبق مطالعات افرادی که روزانه بابونه مصرف می‌کنند با کاهش علائم استرس فراگیر مواجه هستند. بسیاری از دمنوش های گیاهی به کاهش اضطراب و خواب راحت کمک می کنند. برخی از مردم درست کردن و نوشیدن چای را تسکین دهنده می دانند، اما برخی از چای ها ممکن است تأثیر مستقیم تری بر مغز داشته باشند که منجر به کاهش اضطراب می شود. نتایج یک کارآزمایی در سال ۲۰۱۸ نشان می دهد که بابونه می تواند سطح کورتیزول، هورمون استرس را تغییر دهد.

    داروی ضد استرس گیاهی | چطور استرس را در خانه درمان کنیم؟

    رایحه درمانی با روغن‌های طبیعی

    بوییدن اسانس های گیاهی تسکین دهنده می تواند به کاهش استرس و اضطراب کمک کند. عطرهای خاص برای برخی افراد بهتر از دیگران عمل می کنند، بنابراین گزینه های مختلف را امتحان کنید. تحقیقات مورد اعتماد نشان می دهد که اسطوخودوس ممکن است به ویژه در درمان اختلالات اضطراب مفید باشد. بوییدن روغن‌های طبیعی گیاهان می‌تواند اضطراب را کاهش دهد. بعضی از روغن های طبیعی برای بهبود اضطراب عبارتند از:

    • بابونه
    • اسطخدوس
    • بهارنارنج

    ‌مطالب مرتبط: انواع قرص ضد اضطراب

    کاهش مصرف کافئین

    گاهی مصرف کافئین می تواند باعث ایجاد اضطراب و بی‌قراری شود. بنابراین پرهیز از مصرف نوشیدنی‌های کافئین دار می‌تواند در کاهش اضطراب موثر باشد. کافئین علائم اضطرابی مثل تپش قلب و تعریق را تشدید می کند.

    سخن پایانی

    روانپزشک می تواند بهترین درمان را برای اختلال اضطراب و استرس تجویز کند. درمان مناسب استرس شامل رواندرمانی و دارودرمانی است. وقتی تحت درمان قرص آرامبخش هستید به دستورالعمل‌های مصرف دارو توجه کنید و در صورت داشتن عارضه جانبی با پزشک در میان بگذارید. همچنین سوالات خود را درباره داروها، عوارض جانبی آن‌ها، مدت زمان شروع اثرگذاری، تداخلالت دارویی، درمان‌های مکمل و … بپرسید. اگر فکر می‌کنید که داروها نتیجه دلخواهتان را ندارد یا باعث بروز عوارض جانبی ناخواسته می‌شود با پزشک درباره تغییر دارو یا دوز مصرفی صحبت کنید.

    سوالات متداول

    در این بخش به یرخی پرسش و پاسخ های رایج در مورد قرص ضد استرس پاسخ داده ایم.

    برای کاهش استرس چه قرصی بخوریم؟

    یکی از متداول‌ترین گروه‌های قرص آرامبخش برای کاهش استرس، بنزودیازپین‌ها هستند که شامل آلپرازولام (زاناکس)، کلونازپام (کلونوپین)، دیازپام (والیوم)، لورازپام و کلردیازپوکساید (لیبریوم) می‌شوند. این داروها را صرفا با نسخه پزشک مصرف کنید.

    بهترین داروی دلهره و اضطراب چیست؟

    بهترین داروی دلهره و اضطراب برای هر فرد می تواند متفاوت باشد اما برجسته ترین داروهای ضد اضطراب برای تسکین فوری داروهایی هستند که به نام بنزودیازپین ها شناخته می شوند. از جمله آنها می توان به آلپرازولام (زاناکس)، کلونازپام (کلونوپین)، کلردیازپوکساید (لیبریوم)، دیازپام (والیوم) و لورازپام اشاره کرد.

    قرص بیخیالی بدون عوارض وجود دارد؟

    قرص ضد استرسی که هیچ عوارضی نداشته باشد وجود ندارد اما بوسپیرون یک ضد اضطراب است که می تواند علائم اضطراب کوتاه مدت یا طولانی مدت را درمان کند و عوارض جانبی کمتری ایجاد می کند و خطر وابستگی کمتری دارد. بوسپیرون (BuSpar) بسیار کندتر از بنزودیازپین ها عمل می کند و ممکن است همه انواع اختلالات اضطرابی را درمان نکند.

    قرص برای تنگی نفس عصبی چیست؟

    رایج ترین داروها برای تنگی نفس عصبی دیازپام، میدازولام، آلپرازولام و لورازپام هستند. اما توصیه می شود برای بررسی علل و تشخیص دقیق به پزشک مراجعه کنید.

    پزشک خوب، سامانه رزرو “آنلاین” روانشناس و روانپزشک و سایر حوزه های پزشکی و سلامت، به شما کمک می‌کند بهترین متخصصان را در محدوده زندگی خود در سراسر کشور، انتخاب نموده و وقت خود را بصورت آنلاین رزرو کنید.


    در صورتی که احساس افسردگی میکنید میتوانید با مراجعه به سایت پزشک خوب از بهترین متخصص ها در زمینه افسردگی نوبت بگیرید.

    اگر نیاز به دریافت راهنمایی در این زمینه دارید، روی دکمه زیر کلیک کنید
    متخصص خوب برای افسردگی

    منبع: Health Line

    پرسش و پاسخ

    پزشک خوب، نظرتان را درباره این مقاله بگویید یا سوالاتتان را بپرسید، متخصصان ما در اولین فرصت به سوالات شما پاسخ می‌دهند.

    مجتبی غفوری مقدم آبان ۲۴, ۱۴۰۲ - ۹:۳۴ ب٫ظ

    درود. من یه قرص میخوام که مثل الپرازلام باشه ولی خواب آور نباشه. سوزش ادرار و تکرر ادرار شدید دارم بعد از تصادف وفقط قرص الپرازلام این موضوع رو رفع میکنه ولی زیاد میخوابم و به هیچ کاری نمیرسم. وتنبل و بی حوصله شدم. فقط سوزش و تکرر رو خوب رفع میکنه ولی باعث مشکلات دیگه برام شده و احساس بیهوده بودن میکنم و توی جمعیت نمیرم و حتی از اتاق خودم خارج نمیشم و سرسفره نمیرم و از خودم بدم میاد. الان چند ساله نمیتونم کار کنم و یه هزار تومان هم بدست نیاوردم و از این بابت عذاب میکشم و بیرون نمیرم از خونه چون خیلی عقب افتادم از زندگی و معیار سنجش خودم رو مادیات قرار دادم که زیر صفر هستم و جالب اینجاست که معیار معنویت هم دیگه زیر سوال رفته برام و خسته شدم از شرایط. نه توان هماهنگ شدن و تسلط به جسم رو دارم وبه روح وروان خودم. بدنم هر روز یه سازی میزنه. برعکس ۲ تا زانوهام مشکل پیدا کرد بعد از تصادف و راه رفتن برام سخت شده نمیتونم خودم رو مشغول کنم.

    پاسخ
    دکتر سید فخرالدین آرمن متخصص اعصاب و روان مشاهده صفحه در پزشک خوب آذر ۱۳, ۱۴۰۲ - ۲:۱۵ ب٫ظ

    با توجه به مسائلی که عنوان شد، به نظر میاد که در واقع بی‌خوابی یک علامت هستش و می‌تواند یک نشانه باشد و قاعدتاً با توجه به اضطرابی که عنوان می‌کنید و در خانه نشستن و استرس و اضطراب داشتن و افسردگی که دارید به نظر میاد اختلال اضطرابی و افسردگی براتون مطرح میشه که باعث بروز مشکلات جسمی شده و بروز مشکلات جسمی و افت عملکرد شده. توصیه میشه مراجعه کنید به روانپزشک تا داروهای مناسب تجویز شود.

    پاسخ
    Ahmad آبان ۲, ۱۴۰۲ - ۴:۵۷ ب٫ظ

    من ۳۰ سال سن دارم اول هروئین و شیشه مصرف میکردم الان دو ماهی میشه ترکم درد ندارم ولی از دنیا و ادماش بیزارم دنیا برام جهنم شده هیچ امیدی ندارم با خودم گفتم اگه میدونستم با ترک اینجوری میشم اصلا قطع نمی‌کردم شما ی قرصی چیزی بگین قرصی باش که درمانی تا شش ماه طول نکشه قرصی که تو ی هفته خوب شم بعد از ترکش افسردگی و اظطراب نیاد سراغم ممنون بابت زحماتتون.مرسی

    پاسخ
    تیم محتوای پزشک خوب آبان ۱۷, ۱۴۰۲ - ۳:۳۰ ب٫ظ

    سلام و درود، مواردی که فرمودید می تواند از علائم ترک باشد. برای اینکه علائم کمتری را تجربه کنید می بایست این فرآیند را تحت نظر یک متخصص انجام دهید.

    پاسخ
    دکتر سید فخرالدین آرمن متخصص اعصاب و روان مشاهده صفحه در پزشک خوب آذر ۱۳, ۱۴۰۲ - ۲:۱۶ ب٫ظ

    با توجه به اینکه شما مصرف هروئین و شیشه داشتین قاعدتاً یه بیماری زمینه‌ای داشتید که با مصرف هروئین و شیشه در واقع اون مشکل زمینه‌ای رو داشتید درمان می‌کردید و بعد از ترک به خاطر تغییر توی نوترانسمیترهای مغز باعث میشه که اختلال افسردگی بیاد سراغتون. توصیه میشه مراجعه کنید به روانپزشک که داروی مناسب بهتون بدن تا حالتون بهتر بشه.

    پاسخ
    ناشناس شهریور ۱۱, ۱۴۰۲ - ۵:۳۷ ب٫ظ

    سلام من ۳۸سالمه ی مادر بادو فرزند یک ماه میشه که یهو قلب میریزه و دجاوو میشم چشام سیاهی میره و ی حال عجیبی میشم دکتر رفتم ی مشت قرص داده ضدافسردگی بهتر نشدم،اگه دکتر خوب یا راهنمایی دارین لطفا کمکم کنید با تشکر🥹🙏

    پاسخ
    تیم محتوای پزشک خوب آبان ۱۷, ۱۴۰۲ - ۳:۳۲ ب٫ظ

    سلام و درود، برای اینکه تاثیر این داروها را ببینید می بایست حداقل ۴ هفته صبر کنید. اگر پس از آن احساس بهبودی نداشتید می توانید مجدد به پزشک مراجعه کنید. همچنین در صورت احساس بهبود یا عدم بهبود، قطع ناگهانی اکثر قرص های روانپزشکی معمولا علائم آزار دهنده ای دارد و قطع تدریجی می بایست توسط پزشک انجام شود.

    پاسخ
    دکتر سید فخرالدین آرمن متخصص اعصاب و روان مشاهده صفحه در پزشک خوب آذر ۱۳, ۱۴۰۲ - ۲:۱۶ ب٫ظ

    این اطلاعاتی که شما دارید اطلاعات کاملی نیست و باید کامل‌تر شرح حال بدید که من دقیقاً متوجه بشم مشکل چی هستش ولی توصیه میشه یک آزمایش سی بی سی آزمایش خون انجام بدید از لحاظ کم خونی بررسی بشه اگر کم خونی وجود نداشت و مشکلات جسمی وجود نداشت بیشتر به نظر میاد اختلال اضطرابی باشه یا ممکنه در واقع حملات پنیک باشه و حملات پنیک و اختلال اضطرابی هم دارو دارد باید دارو استفاده بکنید و در کنارش روان درمانی انجام بدید کاملا حالتون خوب میشه.

    پاسخ
    فریدون صیاد مرداد ۲۸, ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۱ ق٫ظ

    من حدود یک سال به علت مرگ مادرم استرس پیدا کردم به دکتر روانشناس مراجع کردم ودارویی به نام زولف پی فایز زر به من داد و چند قرص دیگر الان قرص نامبرده پیدا نمی شود و ایرانی این قرص که سرترالین می باشدی به من نمی سازه میخواستم راهنماییم کنید با تشکر فراوان

    پاسخ
    تیم محتوای پزشک خوب آبان ۱۷, ۱۴۰۲ - ۳:۳۴ ب٫ظ

    سلام، متاسفانه برخی از داروهای روانپزشکی به سختی پیدا می شوند. پیشنهاد می کنیم با شماره تلفن داروهای کمیاب تماس بگیرید یا در مورد جایگزین های مناسب با پزشکتان مشورت کنید.

    پاسخ
    دکتر سید فخرالدین آرمن متخصص اعصاب و روان مشاهده صفحه در پزشک خوب آذر ۱۳, ۱۴۰۲ - ۲:۱۷ ب٫ظ

    درست می‌فرمایید قرص زولوفت در حال حاضر تو بازار ایران پیدا نمی‌شه و معادلش آسنترا و سرترالین هستش که این خب قاعدتاً توسط شرکت‌های مختلف داره توصیه میشه با دوز کم استفاده بکنید به مرور زمان دوز دارو رو بالا ببرید و اگر یه دفعه یه دارویی کامل بخوره اذیتتون می‌کنه ولی کنارش لازمه یه داروی دیگه برای اضطراب استفاده بکنید.

    پاسخ
    صبا مرداد ۲۸, ۱۴۰۲ - ۶:۰۵ ق٫ظ

    عالی بود دکتر، سپاس فراوان

    پاسخ
    تیم محتوای پزشک خوب آبان ۱۷, ۱۴۰۲ - ۳:۳۴ ب٫ظ

    سلام و درود، ممنون از حسن توجه شما

    پاسخ
    علی مرداد ۲۵, ۱۴۰۲ - ۶:۵۳ ق٫ظ

    سلام دوستان من مدتی هست دچارافسردگی واضطراب شدیدشدم وهمش ترس ازقضاوت دیگران دارم پیش خیلی ازروانپزشک ها رفتم ولی جواب نگرفتم بدترمیشدم اکثرداروهاروهم مصرف کردم وخودمشغولی زیاددارم دیگه خسته شدم

    پاسخ
    تیم محتوای پزشک خوب آبان ۱۷, ۱۴۰۲ - ۳:۳۵ ب٫ظ

    سلام و درود، یک احتمال این هست که طول دوره درمان را به طور کامل طی نکردید. پیشنهاد می کنیم که به یک روانپزشک خوب مراجعه کنید و درمان را تا انتها دنبال کنید.

    پاسخ
    دکتر سید فخرالدین آرمن متخصص اعصاب و روان مشاهده صفحه در پزشک خوب آذر ۱۳, ۱۴۰۲ - ۲:۱۷ ب٫ظ

    اختلال افسردگی و اضطراب معمولا به خاطر کم و زیاد شدن مواد شیمیایی در مغز اتفاق می‌افته توصیه میشه داروها را طبق نظر روانپزشکتون استفاده بکنید و کنار دارودرمانی روان درمانی هم انجام بدید که مشکل ترس از قضاوت بقیه حل بشه.

    پاسخ
    ناشناس مرداد ۲۱, ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۳ ب٫ظ

    من ازسال ۹۰شروع به بعد شروع ب خوردن قرصهای ترامادل صدتا۲۲۵‌کردم وچندسالی هم میشه که متادون مصرف میکنم .دیگه احساس میکنم خیلی زود عصبی میشم داد میزنم همش استرس وسردرد دارم خواستم ترک کنم دو روز پیش از،شدت بدن درد بخصوص قسمت پاهام زیاد درد میکنن ک نمیتونم ترک کنم چون خیلی استرس دارم وکسل وبی حال هستم

    پاسخ
    دکتر سید فخرالدین آرمن متخصص اعصاب و روان مشاهده صفحه در پزشک خوب آذر ۱۳, ۱۴۰۲ - ۲:۱۷ ب٫ظ

    شما احتمالا یه سری بیماری زمینه‌ای داشتید که ترامادول و متادون استفاده می‌کنید، توصیه میشه که مصرف متادونی که در حال حاضر دارید تحت نظر روانپزشک دوزش رو یواش یواش کم بکنید و در کنار متادون باید یه سری داروها برای پیشگیری از افسردگی و اضطراب استفاده بکنید.

    پاسخ
    ایمان@ مرداد ۲۱, ۱۴۰۲ - ۰:۲۸ ق٫ظ

    سلام من متادون ترک کرده بودم که وابسته قرصای گاپنتین و باکلوفن شده بودم ک دکترتجویزکرده‌بود برام حالم هرروز بدتروبدتر میشد تا اینکه دوباره لغزش کردم بعداز لغزشم‌ خیلی استرس‌واضطراب و دلهره‌ دارم هیچ جایی نمیتونم بند بیام سرم‌ مور‌مور‌ می‌کنه. فشارخونم‌ میره‌ بالا خوابم شده‌کلا هیچ روزا یه ساعت دوساعت ب زور‌ اصن میل خواب ندارم میترسم از خواب از شب بیزارم از تنهایی میترسم اما تحمل شلوغی هم ندارم از صدا‌ بیزارم افسردگی و نگرانیهای‌ بی مورد زیاد احساس سبکی سر یعنی سرم داغ میشه معده‌ام داغون شده‌ خیلی بدنم بعضی‌ وقتا داغ میشه و بعضی وقتا سرد میشه و خیلی عرق می‌کنه احساس بغض دارم‌. راهنماییم
    کنین مرسی

    پاسخ
    دکتر سید فخرالدین آرمن متخصص اعصاب و روان مشاهده صفحه در پزشک خوب آذر ۱۳, ۱۴۰۲ - ۲:۱۸ ب٫ظ

    شما مصرف متادون دارید دوز مصرف متادونم احتمالاً کم و زیاد مصرف می‌کنید و این باعث میشه که علائم ترک یا اوردوز بعضی وقتا سراغتون بیاد، یکی از علائمش همین هستش که بدنتون گر میگیره یه دفعه سرد میشه عرق میکنه اینا علائم ترک مصرف متادون هست توصیه میشه مصرف متادون تحت نظر روانپزشک کم و زیاد بکنید و کنارش داروهای روانپزشکی استفاده بکنید.

    پاسخ
    شیرین مرداد ۵, ۱۴۰۲ - ۱:۵۲ ب٫ظ

    سلام من دلهور دارم همیشه سردردوسرشانهم دردداره همیشه اعصبانیم دست چپم دردشدیدی داره همین طور معدم بدنم همیشه ناتوانه انگار همه بدنم در داخل میلرزه

    پاسخ
    دکتر سید فخرالدین آرمن متخصص اعصاب و روان مشاهده صفحه در پزشک خوب آذر ۱۳, ۱۴۰۲ - ۲:۱۸ ب٫ظ

    با توجه به علائمی که شما عنوان می‌کنید به نظر میاد علائم جسمی اختلال اضطرابی هست. علائم جسمی اختلال اضطرابی ممکنه سردرد باشه ممکنه درد ناحیه سینه باشه ممکنه ناراحتی معده باشه و اینها علائم اختلال اضطرابی هست توصیه میشه مراجعه کنید به روانپزشک که اختلال اضطرابی کامل ارزیابی بشه که اگر اختلال اضطرابی کامل هست دارو رو استفاده کنید.

    پاسخ
    عبداله مرداد ۵, ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۵ ب٫ظ

    درود من مدت زیادی هست که. قرص استامینوفن کدئین میخورم. لطفا راهنمایی کنید چطور دیگه مصرف نکنم ممنون از پاسخگویی شما

    پاسخ
    دکتر سید فخرالدین آرمن متخصص اعصاب و روان مشاهده صفحه در پزشک خوب آذر ۱۳, ۱۴۰۲ - ۲:۱۸ ب٫ظ

    شرح حال کامل نیست تعداد استامینوفن کدئین مشخص نیست باید مشخص کنید چه تعداد استامینوفن کدئین دارید که ما ارزیابی کنیم بیینیم واقعا اعتیاد دارید بهش یا خیر و اینکه دفعه اول مصرف استامینوفن کدئین برای درمان چه چیزی بوده و اگر بخواهید استامینوفن کدئین کنار گذاشته شود باید یک داروی جایگزین تجویز شود.

    پاسخ
    مریم مرداد ۲, ۱۴۰۲ - ۱:۵۰ ق٫ظ

    سلام خسته نباشد من چند سال قرص سیرالئون مصرف میکنم البته نصف قرص پنجاه میلی بعضی وقتها بدجور استرس دارم بی خواب میشم ضعف بدنم زیاد میشه سوزش سر دل دارم طوری میشم که بی طاقت میشم نفس کم میارم میخواستم راهنماییم کنید از شهرستان خواف هستم

    پاسخ
    ناشناس شهریور ۸, ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۶ ب٫ظ

    دقیقا منم اینطوریم🥹

    پاسخ
    دکتر سید فخرالدین آرمن متخصص اعصاب و روان مشاهده صفحه در پزشک خوب آذر ۱۳, ۱۴۰۲ - ۲:۱۹ ب٫ظ

    قرص سیرالئون نداریم شاید منظورتون سرترالین هست. اگر منظور سرترالین هست با این دوز شما علائم دارید، توضیه میشه دوز رو بالاتر ببرید یعنی به جای نصف یک عدد استفاده کنید.

    پاسخ
    خانم مرادی تیر ۲۸, ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۹ ق٫ظ

    سلام من نزدیک به یک ماه است که دچار استرس شدم که تنظیم خوابم بهم ریخته البته یک شب می خوایم شب دیگه تا صبح بیدار ارم لطفاً به من بگویید چه کار کنم

    پاسخ
    دکتر سید فخرالدین آرمن متخصص اعصاب و روان مشاهده صفحه در پزشک خوب آذر ۱۳, ۱۴۰۲ - ۲:۱۹ ب٫ظ

    بیخوابی یکی از علائم اختلال اضطرابی یا به هم خوردن نظم خواب میتونه باشه‌. قاعدتا لازم هست که دارو استفاده کنید. داروی گیاهی که توصیه میشه برای بهبود حال شما قرص ملاتونین هست. اگر با ملاتونین همچنان مشکلاتی وجود دارد توصیه میشود به روانپزشک مراجعه کنید تا داروی مناسب برای شما تحویز شود.

    پاسخ
    مسعود تیر ۱۶, ۱۴۰۲ - ۸:۵۱ ب٫ظ

    درود.
    هنگامی که دچار اظطراب و استرس شدید هستیم
    به غیر از ورزش کردن
    آیا داروهای ضد اظطراب وارامش بخش مانند آلپرازولام. و…
    که در بازار موجود است بخوریم
    یا استرس را به سختی تحمل کنیم
    به نظر شما عوارض کدام کمتر است
    البته من تا به حال از دارو استفاده کرده ام

    پاسخ
    دکتر سید فخرالدین آرمن متخصص اعصاب و روان مشاهده صفحه در پزشک خوب آذر ۱۳, ۱۴۰۲ - ۲:۱۹ ب٫ظ

    این شرح حالی که شما میدید شرح حال کاملی نیست توصیه میشود به روانپزشک مراجعه و شرح حال کامل داده شود تا اگر تمام معیار های اختلالات اضطرابی را پر میکنید دارو تجویز شده و با دارو درمان شوید.

    پاسخ
    عبداله قدسی تیر ۱۶, ۱۴۰۲ - ۸:۲۷ ب٫ظ

    درود بر شما
    من در اکثر مواقع دچار اظطراب و استرس شدید می شوم که بسته به شدت ان از قرص‌های آلپرازولام . زولپیدم و کلونازپام در دوزهای مختلف استفاده می کنم
    البته ورزش هم می کنم
    کوهنوردی هم می روم هفته ۲ بار
    ولی زمان افسردگی با وجود این که حدود ۴ساعت کوه پیمایی کرده ام باید یکی از داروهای که نام بردم بخورم در غیر این صورت دچار اظطراب شدید می شوم

    پاسخ
    دکتر سید فخرالدین آرمن متخصص اعصاب و روان مشاهده صفحه در پزشک خوب آذر ۱۳, ۱۴۰۲ - ۲:۲۰ ب٫ظ

    توصیه میشود داروهای بنزودیازپینی مثل آلپرازولام، کلونازپام، اگزازپام و اینجور دارو ها را بیشتر از دو هفته مصرف نکنید اگر بیشتر از دو هفته از این دارو ها استفاده میکنید یعنی باید داروی جایگزین به شما داده شود یا شرح حال گرفته بشه و در صورت داشتن اختلالات اضطرابی داروی مناسب برای شما تجویز شود.

    پاسخ
    اسماعیل تیر ۳, ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۴ ب٫ظ

    سلام.من یه هفته ست صبح ها که از خواب بیدار میشم در جا استرس و اظطراب دارم نابودم میکنه.طلوع خورشید رو میبینم دلشوره میگیرم و بی قرار میشم و احساس میکنم که دیگه خوب نمیشم و دلم واسه روزهای قبلم تنگ میشه و حسرت میخورم.و هوا که تاریک میشه شب میشه استرسم از بین میره و آروم میشم‌.و صبح طلوع آفتاب دوباره استرس شروع میشه.چکار کنم.کمکم کنید.

    پاسخ
    ناشناس تیر ۲۷, ۱۴۰۲ - ۵:۲۷ ق٫ظ

    سلام فقط تو اینطوری نیستی داداش منم از روز بیزارم دلم میخواد همیشه شب باشه هیچ وقت صبح نباشه شب ارامش دارم تا طلوع میشه دلشوره دست از سرم بر نمیداره

    پاسخ
    مهران مرداد ۱۶, ۱۴۰۲ - ۴:۳۹ ب٫ظ

    سلام .شما جدیدن دچار یک بیماری جسمی نشدید؟؟یا قرص خاصی استفاده نکردید؟یا قبلش چند روز تنش روحی نداشتین؟
    من خودم بخاطر گرفتگی گوش و مصرف دارو دقیقا چند روز مثل شما شدم ک ب مرور و با مصرف دارو برای گوشم ک بهتر شده حالِ روحیم و استرسم هم بهتر شده

    پاسخ
    ناشناس تیر ۲۷, ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۲ ب٫ظ

    سلام دقیقا منم مثل شما هستم ، شما خوب شدین؟

    پاسخ
    ملیحه شهریور ۳۱, ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۰ ق٫ظ

    سلام منم مثل شما هستم آیا دکتر رفتید ؟

    پاسخ
    مریم آبان ۱۵, ۱۴۰۲ - ۷:۵۸ ق٫ظ

    سلام بعدازکرونااسترس گرفتن بیقرارن بی حوصله ام خسته شدم قرص فلوکستین ۱۰میخورم راهنمایی کتید

    پاسخ
    تیم محتوای پزشک خوب آبان ۱۷, ۱۴۰۲ - ۳:۲۹ ب٫ظ

    سلام و درود، فلوکستین یکی از داروهای مورد استفاده برای اضطراب هست اما سایر شرایط شما مثل میزان استرس، مدتی که شروع شده، علائم و… نیز توسط یک روانپزشک بررسی شود تا داروی مورد نیاز تجویز شود.

    پاسخ
    دکتر سید فخرالدین آرمن متخصص اعصاب و روان مشاهده صفحه در پزشک خوب آذر ۱۳, ۱۴۰۲ - ۲:۲۱ ب٫ظ

    توصیه میشود که به روانپزشک خودتان مراجعه بکنید و یکبار دیگه ارزیابی بکنن که اگر همچنان اختلال اضطرابی وجود دارد یا مشکل دیگری کنار اختلال اضطرابی وجود دارد درمان شوید یا دوز فلوکستین رو بیشتر بکنن یا در کنارش داروی جایگزین به شما داده شود.

    پاسخ
    دکتر سید فخرالدین آرمن متخصص اعصاب و روان مشاهده صفحه در پزشک خوب آذر ۱۳, ۱۴۰۲ - ۲:۲۰ ب٫ظ

    یکی از علائم اختلالات اضطرابی، اضطراب صبحگاهی هست یعنی صبح ها که از خواب بیدار میشوید حالت تپش قلب، دلشوره و نگرانی دارید و این ممکنه اضطراب خفیف باشد و لازم هست به روانپزشک مراجعه کرده تا ارزیابی شوید تا اگر نیاز داره داروی تکمیلی به شما داده شود.

    پاسخ
    حامد خرداد ۲۴, ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۵ ق٫ظ

    با عرض سلام و خسته نباشید من معتاد شده ام و هرویین مصرف میکنم ی مدتی جلساتNAمیرفتم ک زمانی ک لغزش کردم و مواد کشیدم روز ب روز دور شدم از جلسات چون خجالت میکشیدم ک برم تو جمع دوستان سالم حالا عذاب وجدان بدی دارم و همش ترس و استرس و اظطراب و دلهره و دلشوره دارم و عین دیونها دارم میشم مخصوصا ک مصرف میکنم چیکار باید کنم

    پاسخ
    سید مرداد ۲۶, ۱۴۰۲ - ۴:۴۸ ق٫ظ

    سلام .دوست همدرد .به جلسات بر گرد هیچ کس شما را قضاوت نمیکنه وهمه دوست دارن به شما کمک کنن

    پاسخ
    دکتر سید فخرالدین آرمن متخصص اعصاب و روان مشاهده صفحه در پزشک خوب آذر ۱۳, ۱۴۰۲ - ۲:۲۱ ب٫ظ

    ببینید شما احتمالا بیماری زمینه ای داشتید که با مصرف متادون بیماری زمینه ای شما خوب شده یا میشود شرح حال کامل نیست باید شرح حال کاملتری بدید ولی به نظر میاد استرس و اضطراب دارید اگر عذاب وجدان هم دارید ممکنه افسردگی داشته باشید ولی لازمه به روانپزشک مراجعه کنید که دوز دارو تعیین شده و در کنار داروهای دیگری تجویز شود که اختلال اضطراب و افسردگی از بین برود.

    پاسخ
    ناشناس خرداد ۲۱, ۱۴۰۲ - ۳:۳۵ ب٫ظ

    دنبال مطلب کامل در مورد قرص بی خیالی و ضد استرس بودم و مطلب شما رو پیدا کردم، بسیار جامع بود سپاس

    پاسخ
    ناشناس خرداد ۱۳, ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۲ ق٫ظ

    سلام من زهراهستم ۳۵سالمه یه چشم ازهمون بچگی ازدست دادم تاره کلانمیینم باهاش بعدمدتیه چشم سالمم کمی تارشده ورفتم دکتربهم گفت مواظب این چشم سالمتم باش همین یکی داری منم افسردگی گرفتم شدیدهمش فکرمنفی ممنونم راهنمایی کنید

    پاسخ
    دکتر سید فخرالدین آرمن متخصص اعصاب و روان مشاهده صفحه در پزشک خوب آذر ۱۳, ۱۴۰۲ - ۲:۲۲ ب٫ظ

    با توجه به مواردی که شما عنوان میکنید به نظر میاد اختلال انطباقی داشته باشید. برای درمان اختلال انطباقی توصیه میشود هم به روانشناس مراجعه کنید و رواندرمانی برای شما شروع شود و ارزیابی شود چنانچه مشکل در حدی هست که شدید هست و باعث افت عملکرد یا مشکلات دیگر شده باشد توصیه میشود دارو مصرف کنید.

    پاسخ
    ناشناس خرداد ۸, ۱۴۰۲ - ۹:۳۴ ب٫ظ

    سلام علیکم
    واقعا مواد اولیه ی این داروها ی اعصاب و روان چی هستند؟
    یکی از مسائل مهم که در این مقاله و دیگر مقاله ها در مورد این داروها دیده و شنیده و خوانده ام عوارض این داروهاست
    مگر این داروها چه ترکیبی هستند که این همه عوارض منفی هم دارند . این پارادوکس و تضاد را چگونه باید حل کرد؟

    پاسخ
    دکتر سید فخرالدین آرمن متخصص اعصاب و روان مشاهده صفحه در پزشک خوب آذر ۱۳, ۱۴۰۲ - ۲:۲۲ ب٫ظ

    در مغز مواد شیمیایی ترشح میشود که این مواد شیمیایی ممکن است در افراد کم و زیاد شود و داروهای اعصاب و روان این مواد شیمیایی داخل مغز را تنظیم میکند و در کنار منافعی که دارد گاهی اوقات ممکن است عوارضی هم داشته باشد و این بستگی به نظر پزشک متخصص هست که ایا این دارو را شما لازم دارید یا اینکه مصرف نکنید

    پاسخ
    مهدی خرداد ۸, ۱۴۰۲ - ۴:۳۲ ب٫ظ

    سلام.من زود عصبی میشم.وازهمه دوری میکنم وهرمجلسی مهمونی دعوت میکن نمیرم یک بهانه ای میگیرم.دوست دارم تنهاباشم.کسی کاری بهم نداشته باشه.متاهل هستم ۴۲سالمه .

    پاسخ
    دکتر سید فخرالدین آرمن متخصص اعصاب و روان مشاهده صفحه در پزشک خوب آذر ۱۳, ۱۴۰۲ - ۲:۲۳ ب٫ظ

    با توجه به علائمی که شما مطرح میکنید و اینکه عصبی شده و افت عملکرد پیدا کرده اید یعنی از جمع فاصله میگیرید لازم هست مراجعه داشته باشید و ارزیابی شوید و اگر لازم باشه برای شما یا دارو درمانی و یا رواندرمانی شروع شود

    پاسخ
    سادات فروردین ۲۸, ۱۴۰۲ - ۶:۵۵ ب٫ظ

    سلام من ۲۳ ساله ام تازه ازدواج کردم بخاطر فشارهایی که از لحاظ روانی همسرم بهم وارد کرده دچار استرس هستم
    شبها اصلا نمیتونم بخوابم زمانی که آفتاب طلوع میکنه تازه کمی آروم میشم و میتونم بخوابم
    به شدت اشتها کم شده در حدی که شبانه روز فقط یک وعده به زور قرص اشتها میخورم اما مدام استرس دارم و حالم بده بیشتر وقتها حالت تهوع دارم و تپش قلب که گاهی به بیمارستان کشیده میشه اصلا احساس آرامش ندارم
    حالات افسردگی هم دارم که این روزا بیشتر مایل ام تنها باشم و با کسی حرف نزنم بیرون از خونه زیاد مایل نیستم بمونم بی قراری زیاد دارم مثل استرس و اضطراب و دلشوره که تمومی نداره و…
    داروی مناسب این شرایط چی میتونه باشه از این شرایطی که دارم خسته شدم حالم از خودم بهم میخوره
    چه دارویی خوبه؟

    پاسخ
    Mehdi اردیبهشت ۲۲, ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۹ ق٫ظ

    هم دردیم اگه فهمیدی به منم بگو

    پاسخ
    علی خرداد ۲۵, ۱۴۰۲ - ۶:۵۸ ب٫ظ

    بهترین دارو و درمان مراجعه به یک روانشناس خیلی خیلی خوبه که کمکت کنه خودت رو از این باتلاق نجات بدی

    پاسخ
    امیر تیر ۷, ۱۴۰۲ - ۴:۲۳ ب٫ظ

    باسلام.منم دقیقا علایم شمارو دارم نتیجه چی شد آیا دارویی پیداکردین برای این مشکل

    پاسخ
    دکتر سید فخرالدین آرمن متخصص اعصاب و روان مشاهده صفحه در پزشک خوب آذر ۱۳, ۱۴۰۲ - ۲:۳۱ ب٫ظ

    به نظر میاد به دنبال شرایط محیطی شما دچار تشدید علائم افسردگی و اضطراب شدید توصیه میشه به روانپزشک مراجعه کنید و داروی سروتونژیک برای شما شروع بشه و کنار اون شاید لازم باشه مداخلات بیشتری برای شما انجام بشه

    پاسخ
    ناشناس اسفند ۱۲, ۱۴۰۱ - ۸:۵۹ ق٫ظ

    سلام خسته نباشید ببخشید من استرس ورگ گرفتگی عضلات گردن دارم شب کابوس می‌بینم کلی بگم خواب راحت ندارم حتی پیش روان پزشک هم رفتم ولی هیچ تاثیری نداشت و هنگام خوابیدن سر گیچه دارم ببخشید اگه یک قرص خوب معرفی کنید ممنونم من ۳۰سالمه

    پاسخ
    دکتر سید فخرالدین آرمن متخصص اعصاب و روان مشاهده صفحه در پزشک خوب آذر ۱۳, ۱۴۰۲ - ۲:۲۳ ب٫ظ

    این موضوع نه تنها در مورد داروهای روانپزشکی بلکه در مورد همه داروها صدق میکنه یک استامینوفن هم اگر سرخورد و بی دلیل مصرف کنید عوارضی خواهد داشت و هر دارویی عوارضی دارد اما در کنار عوارض خوبی هایی هم دارد.

    پاسخ
    ناشناس بهمن ۱۲, ۱۴۰۱ - ۵:۳۱ ب٫ظ

    سلام من مهدی هستم استرس دارم وقتی که میرم مهمونی عرق میکنم

    پاسخ
    ناشناس دی ۲۴, ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۱ ق٫ظ

    سلام من ۴۲سال دارم هم در خوابم مشکل دارم هم زود جوش میارم کلا بهم می ریزیم

    پاسخ
    گل ارا دی ۱۹, ۱۴۰۱ - ۳:۴۳ ب٫ظ

    سلام من استرس دارم ورومعده م تاثیرگذاشته چ قرصی بخورم خوب میشم

    پاسخ
    حمید رضا آذر ۱۹, ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۱ ب٫ظ

    سلام وقت بخیر من تپش قلب و درد قفسه سينه کف پاهام گرم میشد و سردی دست و پا هم داشتم بعضی وقتا شبا گز گز داشتم درد کمر همینطور،دکتر قلب آزمایش دادم خوب بود الحمدالله دکتر اعصاب دیسک کمر کمر خوبه اضطراب و استرس قرص‌ها کلونازپام روز ۱/۴ و شب نصف پروپرانولول صبح ظهر عصر و آسنترا نصف ۵ روز یکی دیدم فشار قلب تنفس‌م زیاد شد همون نصف آسنترا میخورم الآن احساس بیقراری عصبی شدن بعضی زمان میشم گیجی میشم ممنون میشم راهنمائیم کنید

    پاسخ
    رضوان دلفانی آذر ۱۲, ۱۴۰۱ - ۵:۳۷ ب٫ظ

    سلام من خیلی استرس شدید دارم داروی الانزاپین پنج میخورم سرترالین صد میخورم ولی هیچ استرسم کم نمیشه .میشه بگین چیکار کنم

    پاسخ
    مهرداد آذر ۱۱, ۱۴۰۱ - ۴:۵۱ ب٫ظ

    سلام خسته نباشید
    من خیلی ادم استرسی ای هستم ،تقریبا از بچگی هم که یادم میومد استرس داشتم البته نه همیشه مثلا موقع رفتن به جایی ،مثل مدرسه و غیره الانم ۲۵ساله هستم، تنها مشکل من موقع استرس اینه که حالت تهوع میگیرم و بزاق دهانم غلیظ میشه ،که این باعث شده تو زندگیم از خیلی کارا باز بمونم و موفق نشم ،که این منو خیلی کلافه کرده موندم چیکار کنم رابطم با دوستان و فامیلامون هم داره به مرز نابودی کشیده میشه ،بخاطر این استرس کوفتی حتی نمیتونم تا روان پزشک برم، همه فکر میکنن من خجالتی یا افسرده هستم ولی فقط بخاطر استرسه که وقتی میگیرم نزدیکه بالا بیارم ،بخاطر همون سعی میکنم از مهمونی یا گردش و غیره دوری کنم ،مشکل منم با روان شناسی حل نمیشه خودم تمام راه هارو رفتم حتی سعی کردم به استرسم غلبه کنم ولی بازم فرداش همون آش و همون کاسه ،خواهشا جواب کامنت منو بدید

    پاسخ
    محمد آبان ۲۹, ۱۴۰۱ - ۲:۰۲ ب٫ظ

    من ۲۰ سالمه استرس دارم بهم بگیدچه دارویی بخورم که افسردگی نداشته باشم بعدشب راحت بتونم بخوابم خیلی من مشکلات دارم ازافسردگی واسترس بگیرتافکروخیال نشخوارفکری خواهش میکنم بگیدبعدهی سرم‌دردمیکنه بدنم دردمیکنه کمرم دردمیکنه

    پاسخ
    ناشناس آبان ۱۴, ۱۴۰۱ - ۷:۴۸ ب٫ظ

    سلام دکتر من ۲۸ سالم استرس زیاد دارم میشه توضیح بدید چه دارو استفاده کنم

    پاسخ
    عباس آذر ۲۱, ۱۴۰۱ - ۳:۴۸ ق٫ظ

    سلام دوست عزیز به نظر من پیش یک دکتر برو مندهم دقیقا مشکل شما داشتم دکتر برام کپسول پرگابالین ۷۵تجویز کرد بعد یک هفته مصرف وطاقت عوارض چنان بهم قدرت حرف زدن ورابطه خوب باهمه پیدا کردم که زندگیم عالی پیش رفته ، نظرمن این هست هر چه زود به یک دکتر مراجعه کن، ممنون خدانگهدار

    پاسخ
    فیروز مهر ۲۱, ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۰ ب٫ظ

    سلام وقتتون بخیردکترعزیزدکترمن ۴۱سالمه.هروقت بایکی ناراحتیم میشه یادرگیرلفضی.میشم سریعا اضطراب میگیرم نفسم به مشکل میفته.بعدسه چهارساعت بعدسردردمیگیرم فکرهای ناراحت کننده میکنم.روحیموازدست میدم.تابیست.روز یک ماه طول میکشه درست بشم .چکارکنم چه داروئی مصرف.کنم من اینجوری نباشم.لطفا کمکم کنید

    پاسخ
    فاطی مهر ۱۰, ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۱ ب٫ظ

    سلام من یک دانشجو هستم خیلی استرس دارم برای پرسش و امتحان یک دارویی بهم معرفی کنید که یکم بیخیال بشم

    پاسخ
    ناشناس تیر ۱۲, ۱۴۰۱ - ۱:۰۴ ب٫ظ

    سلام من خانم ۴۷ ساله خود به خود استرس مگیر م احساس می کنم نفس کم میارم ممنونم از لطف شما چه دارو ی مصرف کنم

    پاسخ
    ناشناس اسفند ۳, ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۳ ق٫ظ

    مطلب مفیدی بود ممنون

    پاسخ

    دیگر مقالات پیشنهادی پزشک خوب