لوگو پزشک خوب
لوگو پزشک خوب
جستجوی پیشرفته
2
نوروفیدبک، نوروتراپیست در شهرهای مختلف
محبوب ترین متخصصان نوروتراپی پزشک خوب
دکتر مجتبی سخاوت - مشاور، روانشناس
مشاور، روانشناسروانشناس بالینی نوروفیدبک، نوروتراپیست زوج درمانگر
دزفول
4.7
(64 امتیاز)
مشاهده اطلاعات بیشتر
پرستو گل محمدی - مشاور، روانشناس
مشاور، روانشناسنوروفیدبک، نوروتراپیست روانشناس نوجوان روانشناس کودک
اراک
5
(7 امتیاز)
مشاهده اطلاعات بیشتر
محمدعلی طالبی - مشاور، روانشناس
مشاور، روانشناسنوروفیدبک، نوروتراپیست مشاور خانواده مشاور ترک اعتیاد
اسلامشهر
4.4
(66 امتیاز)
مشاهده اطلاعات بیشتر
دکتر حسن زارع خورمیزی - مشاور، روانشناس
مشاور، روانشناسنوروفیدبک، نوروتراپیست
تهران - یزد
5
(6 امتیاز)
مشاهده اطلاعات بیشتر
رعنا آزاد - مشاور، روانشناس
مشاور، روانشناسنوروفیدبک، نوروتراپیست
ساوه
5
(21 امتیاز)
مشاهده اطلاعات بیشتر
سحر علیقلی زاده مقدم - مشاور، روانشناس
مشاور، روانشناسنوروفیدبک، نوروتراپیست هیپنوتراپیست
اردبیل
4.8
(16 امتیاز)
مشاهده اطلاعات بیشتر
روانشناس کیست و روانشناسی چیست؟

روانشناس یا تراپیست کسی است که رفتار، شخصیت، روابط بین فردی، نحوه یادگیری و انگیزه را در انسان‌ها به شکل حرفه‌ای بررسی می‌کند و چگونگی ارتباط افراد با یکدیگر و محیط را شناسایی می‌کند. روانشناسی علم مطالعه رفتار و فرآیند‌های ذهن انسان و سایر موجودات براساس روش‌های علمی است.
چه کسانی نیاز به نوروفیدبک، نوروتراپیست دارند؟

افرادی به نوروفیدبک، نوروتراپیست نیاز دارند که عملکرد آنها در یک یا چند حوزه مانند روابط، شغل یا تحصیل مختل شده یا از اختلالات روانی رنج می‌‌برند و مشکلات و اختلالات روانی آن‌ها به مرحله‌ای رسیده که توسط خودشان قابل حل نمی‌باشد. یک روانشناس حرفه‌ای به افراد کمک می کند عملکردشان را بهبود ببخشند و مشکلاتشان را مدیریت کنند. این افراد باید حتما توسط بهترین نوروفیدبک، نوروتراپیست پیگیری و درمان شود.
در چه مواردی باید به نوروفیدبک، نوروتراپیست مراجعه کرد؟

زندگی بسیاری از ما همواره با چالش‌هایی همراه است و مسائلی برای همه ما پیش می‌آید که حل آن‌ها در برخی مواقع برایمان غیرممکن است. تفاوتی ندارد که یک عزیز از دست داده باشیم یا احساس اضطراب بر ما غلبه کرده باشد؛ در هر حالت باید بدانیم هر مشکل غیرقابل حلی که زندگی ما را تحت الشعاع قرار داده با مراجعه به بهترین نوروفیدبک، نوروتراپیست و مشاوره گرفتن از او قابل حل خواهد بود.
تفاوت روانشناس، روانپزشک و روانکاو در چیست؟

روانپزشکی علم بررسی مشکلات بهداشت روان و تشخیص، مدیریت و پیشگیری از آن‌ها است؛ در واقع روانپزشک بیشتر روی درمان با دارو تمرکز دارد. در حالی که روانشناس کسی است که بطور تخصصی در رشته روانشناسی تحصیل کرده؛ اما برخلاف روانپزشکان پزشک نیست و صلاحیت تجویز دارو و نوشتن نسخه و انجام اقدامات پزشکی را ندارد. روانکاوها روان درمانگرانی هستند که از نظریه‌های فروید و سایر نظریه پردازان علم روانکاوی پیروی می‌کنند و معمولا با مسائل هیجانی سروکار دارند و دارو تجویز نمی‌کنند.
تفاوت روانشناس و مشاور در چیست؟

برای بعضی افراد عجیب است اگر بگوییم بین این دو تفاوت وجود دارد در واقع روانشناس کسی است که بطور تخصصی در رشته روانشناسی تحصیل کرده و صلاحیت تجویز دارو و نوشتن نسخه و انجام اقدامات پزشکی را ندارد. مشاور کسی است که با استفاده از فنون علم روانشناسی به افراد در انتخاب‌ها و تصمیم‌گیری‌هایشان کمک می‌کند. تفاوت این دو در آن است که افراد مبتلا به اختلال روانی باید توسط یک روانشناس خوب درمان شوند و مشاور تنها وظیفه هدایت و راهنمایی افراد را دارد.
تراپیست خوب چه تحصیلاتی دارد؟

یک تراپیست خوب دارای تحصیلات کارشناسی ارشد یا دکتری در رشته روانشناسی با گرایش‌های مختلف مانند روانشناسی عمومی، بالینی، سلامت، صنعتی و سازمانی و ... می‌باشد. آن‌ها همچنین دوره‌ها و کارگاه‌‌های مختلفی در حوزه کاری خود گذارانده‌اند.
آیا روانشناس دکتر است؟

این سوال به کرار پرسیده می‌شود اما از نظر فنی هر کس که دارای مدرک از دانشگاه پزشکی باشد به عنوان دکتر شناخته می‌شود. روانشناسان به این دلیل که در دانشکده پزشکی تحصیل نکردند، دکتر به حساب نمی‌آیند و دکتر روانشناس صرفا کسی است که دارای مدرک دکتری در رشته روانشناسی می‌باشد.
آیا نوروفیدبک، نوروتراپیست می‌تواند دارو تجویز کند؟

خیر، حتی بهترین نوروفیدبک، نوروتراپیست هم نمی‌تواند دارو تجویز کند. نوروفیدبک، نوروتراپیست کسی است که بطور تخصصی در رشته روانشناسی تحصیل کرده و صلاحیت تجویز دارو و نوشتن نسخه و انجام اقدامات پزشکی را ندارد.
فرق روانشناس و مشاور در چیست؟

بعضی افراد روانشناس و مشاور را یکی میدانند اما روانشناس کسی است که بطور تخصصی در رشته روانشناسی تحصیل کرده و صلاحیت تجویز دارو و نوشتن نسخه و انجام اقدامات پزشکی را ندارد. مشاور کسی است که با استفاده از فنون علم روانشناسی به افراد در انتخاب‌ها و تصمیم‌گیری‌هایشان کمک می‌کند. تفاوت این دو در آن است که افراد مبتلا به اختلال روانی باید توسط یک روانشناس خوب درمان شوند و مشاور تنها وظیفه هدایت افراد را دارد.
آیا روانشناس دکتر است؟

سوالی که بعضا زیاد پرسیده می‌شود اما از نظر فنی هر کس که دارای مدرک از دانشگاه پزشکی باشد به عنوان دکتر شناخته می‌شود. روانشناسان به این دلیل که در دانشکده پزشکی تحصیل نکردند، دکتر به حساب نمی‌آیند.