انتقال به سایت روان درمان
انتقال به سایت روان درمان
انتقال به سایت روان درمان
لوگو پزشک خوب
لوگو پزشک خوب
جستجوی پیشرفته
3

مشاوره تلفنی دکترای تغذیه

در صورتی که درگیر مشکلاتی از قبیل اصلاح الگوی تغذیه، مشاوره رژیم لاغری (کاهش وزن) و رژیم چاقی (افزایش وزن)، مشاوره رژیم زیبایی و تناسب اندام، درمان مشکلات تغذیه ای، مشاوره و رژیم درمانی برای بیماری‌های مختلف شامل؛ دیابت، فشار خون، کبد چرب، بیماری‌های کلیوی، مشاوره تغذیه در دوره‌های مختلف زندگی شامل کودکی، نوجوانی، سالمندی، بارداری و شیردهی و... هستید، می‌توانید در این صفحه از میان بهترین متخصصین دکترای تغذیه ، فرد مناسب خود را انتخاب کرده و با مراجعه به یک دکترای تغذیه خوب، مشکل خود را درمان کنید.

لیست متخصص‌ها:

متخصصی یافت نشد

حذف همه فیلترها

متخصص تغذیهدکترای تغذیه
فیلتر بر اساس تخصص
(x متخصص تغذیه)
فیلتر بر اساس حوزه کاری
(x دکترای تغذیه)
فیلتر بر اساس شهر
فیلتر بر اساس منطقه
فیلتر بر اساس محدوده
فیلتر بر اساس بیمه
جنسیت متخصص
(x هر دو)
زن
هر دو
مرد
مشاوره تصویری داشته باشد
مشاوره تلفنی داشته باشد
مشاوره آنلاین داشته باشد
مشاوره آنلاین خارج از ایران
پیشنهاد پزشک خوب
دکترای تغذیه کیست؟

دکترای تغذیه شخصی است که در حوزه تغذیه و رژیم‌های غذایی تخصص دارد. دکترای تغذیه برای ارزیابی و درمان مشکلات مربوط به تغذیه و سلامتی، شامل کاهش یا افزایش وزن، بیماری‌های مربوط به تغذیه، آلرژی و نیازهای تغذیه‌ای خاص، مشاوره و رژیم‌های غذایی مناسب را ارائه می‌دهد. . یک دکترای تغذیه خوب بر اساس وضعیت سلامت فرد، نیازهای تغذیه‌ای و عوامل دیگر مانند سن، جنسیت و فعالیت‌های روزمره، برنامه‌های غذایی و توصیه‌های مناسبی را تهیه و ارائه می‌دهند.
در چه مواردی باید به دکترای تغذیه مراجعه کرد؟

اگر به دنبال کمک برای بهبود سلامتی خود از طریق رژیم غذایی هستید، مراجعه به بهترین دکترای تغذیه می‌تواند یک گزینه عالی باشد. همچنین اگر سعی می‌کنید وزن کم کنید یا وزن خود را حفظ کنید یا با یک بیماری پزشکی خاص مانند دیابت، بیماری قلبی یا بیماری کلیوی دست و پنجه نرم می کنید، می‌توانید از کمک یک دکترای تغذیه بهره‌مند شوید.
آیا دکترای تغذیه دکتر است؟

این سوال به کرار پرسیده می‌شود اما از نظر فنی هر کس که دارای مدرک از دانشگاه پزشکی باشد به عنوان دکتر شناخته می‌شود. دکترای تغذیه به این علت که در دانشکده پزشکی تحصیل نکرده است، دکتر به حساب نمی‌آید.
آیا متخصص تغذیه میتواند دارو تجویز کند؟

خیر، تنها دکترای تغذیه‌‌ای که مدرک پزشکی عمومی هم دارد، می‌تواند دارو تجویز کند. با این حال، یک دکترای تغذیه می‌تواند به عنوان بخشی از تیم درمانی، در صورت نیاز به داروی خاص، فرد را به پزشک ارجاع دهد تا داروی مورد نظر را دریافت کند.