لوگو پزشک خوب
لوگو پزشک خوب
جستجوی پیشرفته
2
هیپنوتراپیست در شهرهای مختلف
محبوب ترین متخصصان هیپنوتراپی پزشک خوب
علی مهدی پور - مشاور، روانشناس
مشاور، روانشناسهیپنوتراپیست مشاور فردی روانکاو
کاشان
5
مشاهده اطلاعات بیشتر
معصومه اویسی - مشاور، روانشناس
مشاور، روانشناسروانشناس بالینی هیپنوتراپیست
شیراز
5
مشاهده اطلاعات بیشتر
داود قاسمی - مشاور، روانشناس
مشاور، روانشناسهیپنوتراپیست روان درمانگر روان درمانگر اضافه وزن و بیش خوری
اهواز
4.5
مشاهده اطلاعات بیشتر
مرضیه هاشمی - مشاور، روانشناس
مشاور، روانشناسمشاور ازدواج هیپنوتراپیست زوج درمانگر
مشهد
4.5
مشاهده اطلاعات بیشتر
نوید حسینی آرین - مشاور، روانشناس
مشاور، روانشناسزوج درمانگر مشاور فردی هیپنوتراپیست
مشهد
5
مشاهده اطلاعات بیشتر
فاطمه سبزواری - مشاور، روانشناس
مشاور، روانشناسمشاور ازدواج زوج درمانگر مشاور فردی
بندرعباس
4.5
مشاهده اطلاعات بیشتر

هر آنچه نیاز است راجع به مشاور، روانشناس بدانید

چگونه بهترین روانشناس را پیدا کنم؟

این سوال درستی نیست؛ شما هیچ وقت نمی‌توانید بهترین روانشناس را پیدا کنید اما همیشه می‌توانید دنبال یک روانشناس خوب باشید. یک روانشناس خوب باید دلسوزی و هم‌دردی خود را به بیمار نشان دهد، همواره صبور و شنونده بسیار خوبی باشد، دارای مهارت‌های ارتباطی قوی باشد، از سلامت روان برخوردار باشد و به سلامت خود اهمیت دهد. رفتار و گفتار یک روانشناس خوب باید بسیار سنجیده و فردی راز نگهدار باشد. بهترین روانشناس ‌ها مهارت‌های بین فردی خوبی داشته و به دنبال افزایش سطح دانش و توانایی خود هستند. اگر به دنبال روانشناس خوب هستید حتما به این موارد توجه داشته باشید.

چگونه یک روانشناس خوب پیدا کنم؟

برای پیدا کردن یک روانشناس خوب راه‌های زیادی وجود دارد. ما می‌توانیم از پزشکان متخصص پرس‌و‌جو کنیم، از دوستان یا اعضای خانواده خود سوال کنیم، از منابع انسانی محل کار خود بپرسیم، اگر محصل یا دانشجو هستیم پرسش از کادر مدرسه یا دانشگاه خود را فراموش نکنیم و در آخر می‌توانیم از طریق وب گردی و جستجو در اینترنت یک لیست از بهترین روانشناسان را پیدا کنیم.

هزینه روانشناس چقدر است؟

هزینه‌هایی که یک روانشناس از مراجعین خود می‌گیرد متفاوت است. قیمت هر جلسه مشاوره بسته به نوع خدمات ارائه شده و نحوه مشاوره متفاوت است؛ اما مبلغ آن طبق تعرفه مشاوره و روانشناسی در سال مورد نظر تعیین می‌شود. در صفحه برخی از متخصص‌ها می‌توانید هزینه هر جلسه را مشاهده کنید.

پزشک خوب چه تعداد روانشناس دارد؟

پزشک خوب افتخار همکاری با بهترین روانشناسان را دارد. در حال حاضر 6000 روانشناس خوب با پزشک خوب همکاری می‌کنند.

پزشک خوب علاوه بر معرفی روانشناس خوب در در کدام شهرهای نزدیک روانشناس دارد؟

پزشک خوب در کنار معرفی روانشناس خوب در در شهرهای نزدیک نیز  به معرفی بهترین روانشناس‌ها می پردازد.

چطور روانشناس‌ خانم خوب پیدا کنم؟

کافیست در زمان جستجو، فیلتر جنسیت را بر روی «خانم» قرار دهید.

 روانشناس کیست و روانشناسی چیست؟

روانشناس کسی است که رفتار، شخصیت، روابط بین فردی، نحوه یادگیری و انگیزه را در انسان‌ها به شکل حرفه‌ای بررسی می‌کند و چگونگی ارتباط افراد با یکدیگر و محیط را شناسایی می‌کند. روانشناسی علم مطالعه رفتار و فرآیند‌های ذهن انسان و سایر موجودات براساس روش‌های علمی است.

چه کسانی نیاز به روانشناس دارند؟

افرادی به روانشناس نیاز دارند که از اختلالات روحی و روانی رنج می‌برند؛ این افراد بیمارانی هستند که مشکلات و اختلالات روحی و روانی آن‌ها به مرحله‌ای رسیده که توسط خودشان قابل حل نمی‌باشد. در واقع بیماری این افراد باید حتما توسط بهترین روانشناس پیگیری و درمان شود.

در چه مواردی باید به روانشناس مراجعه کرد؟

زندگی بسیاری از ما همواره با چالش‌هایی همراه است و مسائلی برای همه ما پیش می‌آید که حل آن‌ها در برخی مواقع برایمان غیرممکن است. تفاوتی ندارد که یک عزیز از دست داده باشیم یا احساس اضطراب بر ما غلبه کرده باشد؛ در هر حالت باید بدانیم هر مشکل غیرقابل حلی که زندگی ما را تحت الشعاع قرار داده با مراجعه به بهترین روانشناس و مشاوره گرفتن از او قابل حل خواهد بود.

تفاوت روانشناس و مشاور در چیست؟

بعضی افراد روانشناس و مشاور را یکی میدانند اما روانشناس کسی است که بطور تخصصی در رشته روانشناسی تحصیل کرده و صلاحیت تجویز دارو و نوشتن نسخه و انجام اقدامات پزشکی را ندارد. مشاور کسی است که با استفاده از فنون علم روانشناسی به افراد در انتخاب‌ها و تصمیم‌گیری‌هایشان کمک می‌کند. تفاوت این دو در آن است که افراد مبتلا به اختلال روانی باید توسط یک روانشناس خوب درمان شوند و مشاور تنها وظیفه هدایت افراد را دارد.

تفاوت روانشناس، روانپزشک و روانکاو در چیست؟

روانپزشکی علم بررسی مشکلات بهداشت روان و تشخیص، مدیریت و پیشگیری از آن‌ها است؛ در واقع روانپزشک بیشتر روی درمان با دارو تمرکز دارد. در حالی که روانشناس کسی است که بطور تخصصی در رشته روانشناسی تحصیل کرده؛ اما برخلاف روانپزشکان پزشک نیست و صلاحیت تجویز دارو و نوشتن نسخه و انجام اقدامات پزشکی را ندارد. روانکاوها روان درمانگرانی هستند که از نظریه‌های فروید و سایر نظریه پردازان علم روانکاوی پیروی می‌کنند و معمولا با مسائل هیجانی سروکار دارند و دارو تجویز نمی‌کنند.

آیا روانشناس دکتر است؟

سوالی که بعضا زیاد پرسیده می‌شود اما از نظر فنی هر کس که دارای مدرک از دانشگاه پزشکی باشد به عنوان دکتر شناخته می‌شود. روانشناسان به این دلیل که در دانشکده پزشکی تحصیل نکردند، دکتر به حساب نمی‌آیند.

آیا روانشناس میتواند دارو تجویز کند؟

خیر، حتی بهترین روانشناس هم نمی‌تواند دارو تجویز کند. روانشناس کسی است که بطور تخصصی در رشته روانشناسی تحصیل کرده و صلاحیت تجویز دارو و نوشتن نسخه و انجام اقدامات پزشکی را ندارد.

 

 

هر آنچه نیاز است راجع به هیپنوتراپیست بدانید

معرفی تخصص هیپنوتراپی:

در روانشناسی، هیپنوتیزم گاهی به نام هیپنوتراپی (Hypnotherapy) نیز شناخته شده و در راستای اهداف متعددی مثل کاهش و درمان درد و اضطراب به کار گرفته می‌شود.

هیپنوتراپی معمولاً توسط یک درمانگر ماهر صورت می‌گیرد. این درمانگر جهت القاء حالت هیپنوتیزم از تجسم‌سازی و تکرار کلامی بهره می‌برد.

هیپنوتیزم چیست؟

در حالی که تعریف‌های متفاوتی از هیپنوتیزم وجود دارد، سازمان روانشناسی آمریکا هیپنوتیزم را به عنوان فعل و انفعالی دوطرفه تعریف می‌کند که در آن شرکت کننده به تلقین‌های هیپنوتیزم کننده واکنش نشان می‌دهد.

هیپنوتیزم به لطف نمایش‌های محبوبی معروف گشته است که در آن، پس از گفتن واژه‌ای ‌خاص به فرد، او رفتار غیرمعمول و یا مضحکی از خود بروز می‌دهد.

با این وجود از دیدگاه بالینی، فواید پزشکی و درمانی هیپنوتیزم، به ویژه در کاهش درد و اضطراب و حتی کاهش علائم زوال عقل اثبات گشته است.

روند هیپنوتیزم به چه صورت است؟

زمانی که واژه‌ ‌هیپنوتیزم کننده به گوش شما می‌خورد، چه چیزی در ذهن شما تداعی می‌شود؟!

اگر مثل عموم افراد باشید، ممکن است این واژه باعث شود تصویری از یک فرد شرور روی صحنه ‌نمایش به ذهن شما خطور کند که با تکان دادن یک ساعت جیبی به شکل یک آونگ، حالت هیپنوتیزم ایجاد می‌کند.

اما در واقعیت، هیپنوتیزم شباهتی چندانی به این تصور عامه ندارد.

طبق گفته ‌جان کیلستروم؛ هیپنوتیزم کننده، فرد را هیپنوتیزم نمی‌کند بلکه به عنوان یک مربی یا راهنما عمل می‌کند که وظیفه اش کمک به هیپنوتیزم شدن فرد موردنظر است.

هیپنوتیزم اغلب به عنوان حالتی شبیه خلسه توصیف شده است. با این وجود، بهتر است آن را به عنوان حالتی در نظر گرفت که ویژگی‌های آن شامل تمرکز حواس، تلقین پذیری بالا، و تخیلات واضح می‌باشد. اغلب به نظر می‌رسد افراد در حالت هیپنوتیزم خواب‌آلود و حواس‌پرت می‌باشند، اما در واقع آنها در حالتی کاملاً هشیار به سرمی‌برند.

هیپنوتیزم چه تأثیراتی دارد؟

تجربه ‌هیپنوتیزم بسته به افراد مختلف تفاوت چشمگیری دارد.

بعضی افراد هیپنوتیزم شده در طول حالت هیپنوتیزم، خونسردی یا میزان آرامش بالایی را تجربه می‌کنند و حتی بعضی حس می‌کنند اراده‌ای ‌بر روی رفتار خود ندارند.

بعضی دیگر اما کاملاً هشیار مانده و قادرند در حالت هیپنوتیزم به گفتگو ادامه دهند.

آزمایش‌هایی که توسط ارنست هیلگارد صورت گرفت نشان داد چگونه می‌توان از هیپنوتیزم جهت ایجاد تغییری چشمگیر در ادراک استفاده کرد.

پس از اینکه به فرد هیپنوتیزم شده فرمان داده می‌شود تا در دست خود دردی حس نکند، دست او در آب یخ قرار داده شد. در حالی که افراد در حالت عادی دست خود را پس از چند ثانیه به خاطر درد از آب بیرون می‌کشیدند، افراد هیپنوتیزم شده می‌توانستند دست خود را بدون احساس درد چندین دقیقه در آب یخ قرار دهند.

هیپنوتیزم معمولا برای نشانه‌های چه نوع بیماری یا عارضه‌هایی استفاده می‌شود؟

موارد زیر تنها چند مورد از کاربردهای هیپنوتیزم می‌باشند که اثربخشی آنها  از طریق تحقیقات اثبات گشته‌اند:

  • درمان دردهای مزمن مثل روماتیسم مفاصل
  • درمان و کاهش درد در طول زایمان
  • کاهش علائم زوال عقل
  • رفع بعضی علائم مربوط به اختلال کم‌توجهی – بیش فعالی
  • کاهش حال تهوع و استفراغ در آن دسته از بیماران سرطانی که تحت دوره‌ ‌شیمی درمانی هستند
  • کنترل درد در طول روند دندانپزشکی
  • از بین بردن یا کاهش عارضه‌های پوستی مثل زگیل و پسوریازیس (صدفک)

بهبود علائم مربوط به سندروم روده‌ی ‌تحریک پذیر (IBS)

چرا ممکن است فرد تصمیم بگیرد هیپنوتیزم را امتحان کند؟

در بعضی موارد، فرد برای بهبود دردهای مزمن یا کاهش درد یا اضطراب ناشی از فرایندهای درمانی مانند جراحی یا زایمان به سراغ هیپنوتیزم می‌رود.

در ضمن، هیپنوتیزم جهت کمک به افراد در تغییر رفتار، مثل ترک سیگار، کاهش وزن، یا جلوگیری از شب ادراری نیز مورد استفاده واقع شده است.

آیا شما می‌توانید هیپنوتیزم شوید؟

در حالی که خیلی از افراد فکر می‌کنند نمی‌توانند هیپنوتیزم شوند، تحقیقات نشان داده است که تعداد افرادی که می‌توانند هیپنوتیزم شوند خیلی بیشتر از حد تصور است.

پانزده درصد افراد کاملاً به هیپنوتیزم واکنش نشان می‌دهند.

کودکان بیشتر تحت تأثیر هیپنوتیزم قرار می‌گیرند.

حدود ده درصد بزرگسالان در برابر هیپنوتیزم مقاوم بوده یا به سختی هیپنوتیزم می‌شوند.

افرادی که به راحتی غرق در خیال پردازی می‌شوند به هیپنوتیزم بیشتر واکنش نشان می‌دهند.

اگر به هیپنوتیزم شدن علاقه‌مند هستید، به خاطر داشته باشید که باید با دیدی مثبت آن را تجربه کنید. تحقیقات نشان داده است افرادی که دیدی مثبت به هیپنوتیزم داشتند راحت‌تر به آن واکنش نشان دادند.

باورهای غلط درباره ‌هیپنوتیزم

درک غلط هیپنوتیزم امری شایع است. در اینجا به بعضی باورهای غلط و واقعیت‌های مربوط به آن اشاره می‌کنیم.

باور غلط اول:

هنگامی که از هیپنوتیزم خارج شوید، هیچ چیز از فرآیند هیپنوتیزم به یاد نمی‌آورید.

با اینکه در مواردی بسیار معدود ممکن است فراموشی رخ دهد، به طور کلی افراد تمام آنچه که در حالت هیپنوتیزم رخ داده است را به یاد می‌آورند.

هیپنوتیزم می‌تواند تأثیر چشمگیری بر حافظه بگذارد. ممکن است فرد پس از اتمام فرایند هیپنوتیزم برخی وقایع که پیش از هیپنوتیزم یا در طول آن رخ داده است را فراموش کند. با این وجود، این پدیده امری محدود و موقت است.

باور غلط دوم:

هیپنوتیزم به افراد کمک می‌کند تمام جزئیات موقعیت بدی را که شاهد آن بوده اند را به یاد بیاورند.

با اینکه می‌توان از هیپنوتیزم جهت بهبود حافظه استفاده کرد، اما تأثیرات آن در رسانه‌های جمعی اغراق شده است.

تحقیقات نشان داده است که هیپنوتیزم نمی‌تواند در بهبود یا دقت حافظه، تأثیر چشمگیری داشته باشد. هیپنوتیزم حتی می‌تواند باعث ایجاد خاطرات غلط یا تحریف شده شود.

باور غلط  سوم:

دیگران می‌توانند شما را بر خلاف میلتان هیپنوتیزم کنند.

برخلاف داستان‌هایی که در مورد افرادی که بر خلاف میل خود هیپنوتیزم شده اند وجود دارد، هیپنوتیزم شدن حتماً به همکاری فرد نیازمند است.

باور غلط  چهارم:

در جریان هیپنوتیزم، هیپنوتیزم کننده بر رفتارهای شما تسلط کامل دارد.

با این که افراد در جریان هیپنوتیزم اغلب احساس می‌کنند رفتارهایشان خارج از اراده ‌آن‌هاست، اما یک هیپنوتیزم کننده نمی‌تواند شما را مجبور به انجام کاری کند که در تضاد با خواسته ‌شماست.

باور غلط  پنجم:

هیپنوتیزم می‌تواند شما را بسیار نیرومند، سریع یا بااستعداد کند.

با اینکه می‌توان از هیپنوتیزم جهت بهبود عملکرد استفاده کرد، این فرآیند نمی‌تواند افراد را قوی‌تراز آنچه هستند کند.